Monthly Archives: July 2015

Versatile Lasak Maskulin Jam Tangan Pilihan

‘Jom dating!’ masa memang penting bagi aku sebab kerja yang tak tentu masa ni kekadang hampir tak ada masa untuk diri sendiri dan keluarga termasuklah orang yang tersayang. Jadi masa yang ada ni aku nak ajak sesiapa je dating sambil … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Naik Electric Scooter Barulah Hipster!

Nak pergi kerja jam, nak pergi pasar jam, nak pergi mana-mana pun susah jalan raya hari ini susah nak cakaplah, siang malam pun asik sesak dengan kerendaan baik besar mahupun kenderaan motosikal. Lagi ditambah dengan ekonomi negara yang meruncing mengakibatkan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Pengorbanan Cinta Seorang Isteri

Percintaan antara suami isteri memanglah indah belaka, tapi adakalanya gelombang rintangan akan menjadi batu pengukur sejauh mana kesetiaannya. Untuk menempuh dunia percintaan memerlukan begitu banyak pengorbanan. Bila cinta itu sendiri didustai, mampulah badai gelora diharungi? Terimalah setulus hati, janji yang telah termeterai moga-moga cinta kita … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , | 6 Comments