Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada yang cakap rokok elektronik ni lagi buruk kesannya dari rokok biasa. Mana-mana pun pendapat yang penting tepuk dada sendiri dan tanya diri sendiri kenapa dok mengisap.

Aku dah terjebak dah dengan vape ni, ala isap asap berperisa je kot, lek la bro.. baru-baru ni aku ngan member lain menshopping vapor kat Mobile Vapor Shop kat Sunway Mentari tu. Sebab tengok ramai gak orang dok membeli kat sana. Ramai jugaklah retis Malaysia pun membeli kat situ.

Dekat sejam jugalah suruh member menjual tu mengajar macam mana pakai menda alah ni, nak tukar coil la nak tukar liquid la.. semua dia ajar. Ok gaklah customer service diorang kat situ. Harga pun taklah mahal sangatkan.

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_nSebenarnya dah lama mengidam nak bervape ni. So terus je lah rembat sebiji Vapor SMOK X-Pro Plus M80 ni dengan KangerTech Subtank mini. Total RM340, ok lah kan untuk permulaan. Rembat sekali flavor Cloud Chasers Sirap Bandung yang super sedap bila basah kat bibir dan tekak. Liquid flavor tu diorang jual RM35 so siapa nak rasa pi la cari sendiri ok.

11219078_10206569221294320_8837301642938619658_nSekali pergi terus rembat 3 biji vapor ni. Order macam order air sirap bandung kat kedai mamak je.. “ane sirap bandung tiga ikat tepi tapau ok”

So far ok lah vape ni tak la rasa sakit tekak, pandai kawal dia punya setting dah bagus. Nak tahu lagi pasal vapor ni mudah je gi kat Google dan Youtube ramai yang buat tutorial kat sana.

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *