Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

Pejam celik dah 20 minggu episod #SuamikuEncikSotong ni kan, aku ni nak kata penggemar drama melayu tu tak la sangat tapi bagi aku cerita encik sotong ni memang sempoi dan rasa releks je bila layan. Lebih-lebih lagi ada Amyra Rosli yang cun melecun tu.. abang sado Sharnaaz Ahmad ngan Amar pun ape kurangnya memang sempoi dalam cerita ni.

Screen Shot 2015-03-07 at 3.42.38 PM

Kalau korang perasan, teddy bear yang aku pegang tu adalah teddy bear yang pernah abang sado Sharnaz Ahmad pegang dalam episod Suamiku Encik Sotong. Hoho memang besar dowh. Dah sama tinggi sama besau ngan aku rupenya. Nampak tak gigihnya sebab minat sanggup cari props tu semata-mata nak bergambar.. hoho

Screen Shot 2015-03-07 at 3.45.11 PM

hehe jangan jeles ok aku memang peminat Amyra Rosli sejak dari dulu.. so korang nak jumpa hakak Amyra ni dengan lebih dekat tak? apa kata jom kita pegi tengok Tayangan Eksklusif Episod Akhir Drama ‘Suamiku Encik Sotong’ di The Strand, Kota Damansara pada 9 Mac ini, jam 8.00 malam. Ada gak tayangan prebiu drama terbaru #IsteriSeparuhMasa dan pelakon-pelakon dari #CintaIbadah dan #KeluargaKaraoke. Jumpa korang kat sana nanti okey..

Jom download/preview episod kat sini. 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku, Instagram and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

  1. sgrmse. says:

    Besarnya beruang! 😀 Hehehehe

  2. Mohd Zaid says:

    comel macam tuan dia

  3. Wow! Finally I got a web site from where I be capable of genuinely obtain helpful
    information concerning my study and knowledge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *