Monthly Archives: March 2015

Suamiku Encik Sotong Episod Akhir

Pejam celik dah 20 minggu episod #SuamikuEncikSotong ni kan, aku ni nak kata penggemar drama melayu tu tak la sangat tapi bagi aku cerita encik sotong ni memang sempoi dan rasa releks je bila layan. Lebih-lebih lagi ada Amyra Rosli … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , | 3 Comments

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update blog”, “dah bersawang blog aku ni..”, “alamak bz la tak dapat update blog” haha tu semua sebenarnya ayat cliche yang selalu blogger ungkapkan bila dah lama tak mengemaskini blog … Continue reading

Posted in Diriku, Instagram | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment