Mimbar Akhir Pencetus Ummah

par søger mand I Silkeborg IMG_1259.JPG

kvinna söker kvinna i Kalmar Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka.

como aumentar o penis PU Azman, PU Lokman, PU Yusof dan PU Faiz semua ada karisma masing-masing dan mampu menggoncangkan fenomena islamik kat negara kita ni. Bagi lah apa tajuk sekali pun diorang memang boleh buat yang terbaik.

erekcne tabletky Aku kenal dengan semua PU ni dan secara personal aku dah ada calon juara aku sendiri. Siapa? Ala malas lah bagi tahu.. Korang pun dah tahu siapa juara nanti kan hehe..

couple cherche femme a Courtrai (Kortrijk) Apa-apa pun jangan lupa tengok Final Pencetus Ummah jam 10 malam hari Khamis 25 Disember ini kat Astro Oasis dan Astro Maya HD ye. Sapot la sikit progran islamik kita. Tak de kita yang nak tengok siapa lagi kan… Charlo..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *