Realitinya di sini, Inilah Akademi Fantasia

cu dài to Saban hari tak lengkap kalau dalam kehidupan kita ini ada sifat ingin mengubah cara hidup.  Bukan untuk mengubah takdir tetapi mengambil peluang yang ada dan dijadikan sebagai batu loncatan untuk berjaya.

fitoösztrogén mellnövelés Seperti bait lirik lagu Menuju Puncak yang dipetik “Bukan mudah menyusur tangga ke angkasa, bukan mudah menggapai mimpi menjadi realiti”. Bukan mudah untuk menggapai impian menjadi kenyataan. Tetapi tuah manusia siapa yang tahu kan, kalau dah rezeki kat situ insya Allah segalanya akan dipermudahkan.

εχω μεγαλη μυτη Tak lama lagi #AF2014 akan menemui penonton semua seperti biasa. Kali ini mereka kembali menggempakkan fenomena program realiti tv no1 di Malaysia. Tak seperti tahun transformasi AF2013, kali ini mereka tampil dengan format lama yang lebih mencenggam jiwa. Memang inilah yang dinanti-nantikan. Jadi lepas ni ramailah yang akan menitiskan air mata dengan babak sedih, lucu para peserta. Dikuatintinkan merupakan jalan terbaik bagi mereka di Akademi Fantasia.

dame søker mann i Førde Zizan Razak sekali lagi dipilih menjadi pengacara untuk Konsert AF2014 dan pelawak yang meningkat naik namanya iaitu Jihan Muse selaku pengacara Diari yang akan keudara setiap Isnin – Jumaat di Astro RIA dan serentak di Astro Prima dan Astro Maya HD.

vaak erectie Adakah fenomena pada musim Mawi, Zahid dan Hafiz akan memuncak lagi? Sama-sama kita nantikan dan berilah sokongan kepada peserta-peserta mengekspresi bakat yang mereka ada.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *