Dah Berapa Bulan?

dalam Uncategorized oleh

mekkora az átlagos farokméret Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan. Eh jangan salah faham memang aku ni nampak gemuk tapi aku tak kandungkan anak sesiapa pun.  Hahaha.. saja dok melawak sekali sekala jangan la serius sangat korang.

vroegtijdige zaadlozing Ekceli aku ni dah beberapa bulan tak menghabdet blog ni. Memang rindu sangat nak menulis tips-tips percutian kongsi kisah aku yang tersangat best tu. Kan… mesti korang rindu kan nak baca blog aku ni.. haha ada ke yang baca? Kalau ada tu Alhamdulillah dan tq sangat kat korang yang sudi baca dan cari tips yang aku share tu kan.

femme cherche homme a Lens Ekceli lagi.. banyak je tips percutian yang aku nak kongsi.  Post pasal bercuti ke Sarawak hari tu pun aku tak abis karang lagi. Melambak kat draft tak dipublishkan. Tak pe slow-slow kayuh. As long ada pembaca hari-hari yang datang melawat pun dah okey kan.

mellnövesztő tea Sepeninggalan aku tak menghabdet blog ni apa yang korang baca ye kat blog aku? Nak tau gak apa entry yang menarik yang korang baca. Aku nak tanya gak pendapat korang. Kalau aku tulis news pasal show-show kat tv ok ke? Buat ulasan ke contoh macam show yang akan datang ni antaranya Warna Super Spontan, AF 2014 ke.. korang nak ke? Kalau nak kasi tau ye kat komen kalau aku rajin nanti aku share la kat korang.

kari i madh apo i vogel Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*