Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

prehitra erekcija Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton.

kari i madh DCIM100GOPRO

man söker kvinna i Falsterbo Lebih menarik apabila para blogger dan super fan dapat bermain permainan Facebook PETRONAS PRIMAX CHALLENGE di https://www.facebook.com/PETRONASBrands/app_675490522493882 dan 2 peserta yang mendapat markah paling banyak dapat bermain bersama Nico Rosberg dan Lewis Hamilton.  Memang satu pengalaman yang tak dapat dilupakan dan pengalaman yang paling indah. Mana nak dapat pengalaman bertuah ni kat tempat lain kan..

Sie sucht Ihn in Zug Screen Shot 2014-04-08 at 1.31.03 PM

prumer penisu Dalam masa yang sama para bloggers, super fans dan juga krew diberi peluang untuk bergambar kenang-kenangan bersama Nico Rosberg dan Lewis Hamilton.

DCIM100GOPRO

Acara kemuncak apabila diberi peluang beramah mesra bersama En. Raja Mazhar Mohar Bin Raja Tun Mohar (the head of PETRONAS Customer Experience Department)

DCIM100GOPRO

Dalam sesi ini para bloggers dapat bertanyakan pelbagai soalan dan berkongsi pengalaman dalam penggunaan PETRONAS Fuel dan lubricant. Boleh dikatakan penggunaan minyak dan pelincir PETRONAS dapat menjimat dan menjaga kenderaan. Ini memang pengalaman aku sendiri yang selama ni sentiasa menjadi pilihan nombor 1 menggunakan minyak PETRONAS PRIMAX. Alasan yang terbaik kenapa aku menggunakannya adalah sebab menjimatkan dalam pemanduan, lebih berkuasa dan berprestasi unggul.

Alasan kedua kerana Minyak petrol PETRONAS PRIMAX dan PETRONAS SYNTIUM ini hasil pembangunan daripada teknologi F1. Kiranya macam mana kita tengok teknologi F1 yang canggih tu diserap dalam minyak terbaru ini untuk kenderaan biasa. Jadi dengan rasa enjin yang lebih lancar dan dapat mengubah gaya pemanduan kita dengan lebih selamat. PETRONAS merupakan pengeluar minyak bagi F1 Team yang digunakan untuk Mercedes engines. Lebih banyak R&D untuk enjin baru dan dari segi teknikal

Kualiti dalam PETRONAS PRIMAX ni memang tak dinafikan lagi sebab ianya mempunyai pakej bahan api berbilang fungsi dan memberi tindakan pembakaran yang cekap dalam menurangkan geseran dan mencapai prestasi maksimum.

Memang bestlah dapat berborak-borak santai bersama En. Raja Mazhar Mohar Bin Raja Tun Mohar banyak cerita yang dia kongsikan bersama. Ada juga cadangan yang kami lontarkan antaranya bina lebih banyak drive thru ATM macam kat Kota Damansara dan antara lain supaya meneruskan Coffee Break yang merupakan salah satu inisiatif PETRONAS

Semoga event macam ni dapat diteruskan lagi di masa akan datang supaya lebih banyak input dapat dipelajari. Mana tahu tahun depan PETRONAS akan keluarkan bahan api yang lebih gempak dan lebih power.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

  1. akubiomed says:

    Untunglah dapat melihat pelumba F1 secara dekat.

  2. takumi says:

    wow Go Pro

  3. Bella Enveeus says:

    Wow bestnya! Lewis Hamilton menang juga di Sepang. Dapat “ong” dari Zaid kot.. Hehehe..nKalau Vettel ada sure Bella jealous! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *