Saya Nak Menang CD #AF2013

20140203_221058

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013”. Pemenang bertuah akan dapat sekeping CD yang memuatkan lagu-lagu hit dari bintang-bintang #AF2013 seperti Azhael, Aisyah, Faizul, Indah, Suhada, Nabila dan Amira.

Mudah je kan.. memang nak bagi free ni.. harap korang terus support artis-artis #AF2013 kita ni ye.. dan harap pihak tv dan radio terus memainkan lagu-lagu hit mereka.

6 keping CD untuk 6 pemenang bertuah.. sorang dapat satu.. Pemenang CD akan dipilih secara rawak. Jadi terus share dan komen 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Saya Nak Menang CD #AF2013

  1. Bella Enveeus says:

    Good luck kepada pemenang!! Macam best je dapat CD ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *