PETRONAS Coffee Break – Berehat Seketika

penisi i mashkullit Balik kampung… oooooohh… balik kampung… nah nak nyanyi sangat.. macam la kampung kau tu jauh sangat zaid oii.. sebab aku happy sangat nak menyanyi ni sebabnya aku dah tak sabar nak pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti Tahun Baru Cina ni. Bukan senang nak dapat cuti panjang tau lagi-lagi kerja dalam bidang broadcasting ni, tak ada istilah cuti dalamnya.

So bila nak bercuti waktu public holiday ni especially waktu cuti Tahun Baru Cina, korang faham je lah mesti jam teruk kat lebuh raya dan semua jalan. Mengantuk dan penat tu sudah tentu bila berjalan dengan jarak jauh. Tapi setiap tahun yang bestnya ada  impotenta psihogena PETRONAS Coffee Break. Sambil memandu jauh tu boleh lah singgah ke PETRONAS stations yang mengambil bahagian.

 

Screen Shot 2014-01-29 at 11.49.22 AM

 

So tak perlu risau lah ada lebih kurang 39 PETRONAS Stations yang mengambil bahagian dalam kempen  làm thế nào để kéo dài khi quan hệ PETRONAS Coffee Break ni so kalau rasa letih rasa haus tu boleh singgah terus. Tahun ni PETRONAS akan memberi red goodie pouches yang mengandungi Wonda Premium Coffee,  Julie’s Love Letters crackers dan PETRONAS branded CNY ang pow packets kepada pengguna jalan raya. Perhh best tuh.. lagi best ianya PERCUMA sehh~ Kempen  donna cerca donna Milano PETRONAS Coffee Break ni bermula 29 Januari hingga 30 Januari 2014 ini dan fasa kedua akan bermula pada 2 Februari 2014 hingga 3 Februari 2014.

PETRONAS will also contribute RM20,000 to fuel up St John Malaysia’s ambulances that are patrolling the major highways. Memang bestlah PETRONAS ni.. banyak betul sumbangan mereka ni kan.. aku harap sangat sumbangan macam ni akan diteruskan sampai bila-bila.

petronas-coffee-break

Kalau nak lebih mudah nak tahu kat mana PETRONAS Stations yang mengambil bahagian dalam kempen Sie sucht Ihn in Potsdam PETRONAS Coffee Break ni lagi senang download aplikasi PETRONAS Pitstop. Ada untuk iPhone dan Android.. so sambil memandu tu bolehlah singgah mana-mana PETRONAS yang mengambil bahagian. Lagi mudah layari je www.mymesra.com.my

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *