Monthly Archives: September 2013

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , | Leave a comment

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja sampai tak teringat pun yang aku ada blog.. sejak kerja broadcasting ni banyak benda aku belajar.. so blog ni insyaallah aku akan update selalu.. nak kena cari masa … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment