Saga Pet Station

plante pentru potenta Peminat-peminat kucing seluruh Malaysia dan khususnya di Melaka yang nak dapatkan bekalan barangan keperluan kucing bolehlah dapatkan di Saga Pet Station. Murah-murah gak diorang jual makanan dan keperluan kucing ni.. so lepas ni bolehlah aku beli online je dengan diorang.. senang tak perlu nak tercari-cari lagi makanan kucing murah.. Kepada yang ingin membuat pesanan boleh direct terus ke admin Nurull Hakim atau Hafiz Rosli
atau menerusi whatsapp/message hafiz 0176866961 hakim 0166685979

como fazer para crescer o pens Saga Pet Station merupakan syarikat milik bumiputera sepenuhnya yang menjalankan perniagaan membekal barangan keperluan bagi kucing seperti makanan, suppliment, aksesori dan lain-lain lagi. Saga Pet Station kini beroperasi secara online di negeri Melaka Bandaraya Bersejarah.. Bagi pelanggan di sekitar negeri melaka, penghantaran akan dilakukan secara percuma tiada cas pengangkutan, manakala bagi luar negeri melaka, perkhidmatan pos juga disediakan.

borstvergroting 200cc Jenis-jenis produk dan harga yang ditawarkan :-

femme cherche homme a Le Bouscat     Screen Shot 2013-07-24 at 3.25.23 AM

operaciones para el pene EQUILIBRIO SUPER PREMIUM KITTEN & PERSIAN
Available on repack 1kg = RM17.00

EQUILIBRIO SUPER PREMIUM ADULT
Available on repack 1kg = RM14.00

Screen Shot 2013-07-24 at 3.24.59 AM

BRITCARE KITTEN
Available on repack 1kg = RM23.00

BRITCARE LONG HAIR
Available on repack 1kg = RM23.00

Screen Shot 2013-07-24 at 3.24.48 AM

BLACKWOOD ADULT
Available on repack 1kg = RM13.00

BLACKWOOD KITTEN
Available on repack 1kg = RM17.00

Screen Shot 2013-07-24 at 3.25.13 AM

ORIJEN CHICKEN
Available on repack 1kg = RM29

Screen Shot 2013-07-24 at 3.24.37 AM

ROYAL CANIN ADULT FIT 32
Available on repack 1kg = RM26.00

ROYAL CANIN HAIR & SKIN 33
Available on repack 1kg = RM25.00

ROYAL CANIN KITTEN 36
Available on repack 1kg = RM24.00

ROYAL CANIN ADULT PERSIAN 30
Available on repack 1kg = RM26.00

ROYAL CANIN KITTEN PERSIAN 32
Available on repack 1kg = RM26.00

Screen Shot 2013-07-24 at 3.19.03 AM

LITTER BOX
SMARTSIFT = RM180
HOODEN PAN = RM95
LITTER PAN MEDIUM SIZE WITH COVER = RM30

Untuk sebarang info dan promosi terkini boleh join group Saga Pet Station disini :- https://www.facebook.com/groups/473187206113918/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Saga Pet Station

  1. Amalina says:

    i nak royal canin 1kg kitten persian

  2. Anis nabihah says:

    nak tanye makanan yg senarai harga makanan royal canin yg pack besar boleh tak??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *