Rebut Peluang MilkADeal Giveaway

Kalau korang semua memang pembaca setia blog aku ni mesti korang pernah nampakan aku selalu shopping kat website Milkadeal.com sebelum ni. YES!! aku memang sangat suka shopping kat Milkadeal sebab bagi aku ianya sangat cepat, mudah, selamat, mesra dan terbaik untuk shopping online.

Orang cakap sekarang dunia semakin maju, tak lengkap sekiranya kalau kita tak gunakan teknologi yang canggih tu dalam kehidupan seharian kita. Shopping cara lama memang best sebab boleh cuci mata dekat kedai tapi TAHUKAH ANDA bahawa shopping secara online lebih menjimatkan? Aku rasa dah dah ramai yang tahu kot shopping online ni lagi bagus.. Macam aku yang selalu shopping kat Milkadeal ni sebabnya boleh dapat diskaun untuk setiap item yang ditawarkan. Jadi tak payah lagi berpanas dan menghabiskan duit minyak kereta untuk shopping cara lama.

Sejak Januari 2011 MilkADeal.com telah menerima lebih dari 600,000 orang pelanggan untuk menikmati tawaran hebat dalam penjimatan wang. Sekarang ni pun laman Milkadeal.com telah berwajah baru ini semua dibuat untuk memudahkan lagi urusan jual beli pelanggan. Penghantaran barangan yang dibeli juga dihantar pada (next working day). Mudah je kan?

MAD Giveaway

Jangan pening-pening.. Raya pun dah nak dekat apa kata korang semak DEAL terbaru disini http://www.milkadeal.com/ atau subscribe MilkADeal’s newsletters disini untuk dapatkan tawaran terkini daripada mereka. Yeyyy!! sekarang pun mereka sedang jalankan MAD Giveaway yang menawarkan hadiah bernilai lebih RM20,000 termasuk percutian. Hanya berbelanja di Milkadeal.com, dengan setiap pembelian RM1 yang dibelanjakan dari 20 Jun 2013 hingga 20 September 2013 akan mendapat satu penyertaan dalam peraduan ini. Lebih banyak dibelanjakan lebih banyak penyertaan lebih tinggi peluang anda untuk menang.

Ingat Raya nak dekat ni.. jadi sign up sekarang dan pelanggan baru akan menerima RM10 credit untuk berbelanja.. yahooo..!! So lepas beli jangan lupa check penyertaan korang ye kat account dashboard. Mana tahu korang salah seorang pemenangnya 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *