Monthly Archives: July 2013

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Saga Pet Station

Peminat-peminat kucing seluruh Malaysia dan khususnya di Melaka yang nak dapatkan bekalan barangan keperluan kucing bolehlah dapatkan di Saga Pet Station. Murah-murah gak diorang jual makanan dan keperluan kucing ni.. so lepas ni bolehlah aku beli online je dengan diorang.. senang … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Rebut Peluang MilkADeal Giveaway

Kalau korang semua memang pembaca setia blog aku ni mesti korang pernah nampakan aku selalu shopping kat website Milkadeal.com sebelum ni. YES!! aku memang sangat suka shopping kat Milkadeal sebab bagi aku ianya sangat cepat, mudah, selamat, mesra dan terbaik … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged | Leave a comment

Eratkan Jalinan bersama Astro

Hello Bro! amacam berpuasa tahun ni? harap semuanya berjalan dengan baik dan diredhai Allah hendaknya. Bulan mulia ni lah masa untuk kita menambah ibadah dan mencari keredhaanNya. Pastinya Ramadan kali ini bakal menyerikan lagi hari anda semua dengan sajian rancangan-rancangan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment