Orang Kajang Memang Terbaik!

Lepak-Lepak Dengan Geng Sugar Glider

dalam Diriku oleh

ragazze a piacenza 2013-06-29 00.30.37

russian brides Kalau cakap pasal geng blogger ke geng twitter ke geng facebook ke aku selalu lah join tapi jumaat lepas aku lepak dengan geng Sugar Glider (SG) pulak, ada aku, Azim, Chot, Angah dan kawan dia, Amy dan suami… Best sangat sebenarnya dapat berkumpul dan lepak dengan diorang ni kat Dataran Merdeka.. kalau dah minat dengan SG tu kenalah rajin-rajin bertanya dan korek ilmu dari otai-otai SG yang lain kan.. selain dari lepak tu at least dapat eratkan silaturrahim juga iyor dak..

dejting sidor sverige 1-Mini gath SG Dataran Merdeka1

christelijke datingsite overijssel Walaupun masih newbie tapi Insyaallah satu hari nanti boleh jadi otai gak.. haha sebenarnya otai tak otai tu tak penting pun bagi aku.. yang penting ada hati naluri untuk bela binatang SG ni dan jaga sebaik yang boleh macam anak-anak sendiri. SG ni tak lah susah mana pun nak bela dan tak lah sesenang yang disangka. Maksud aku jangan pandang rendah dengan pemakanan dan habitat diorang ni.. SG pun boleh stress macam manusia tau.. kalau bercakap pasal makanan pulak.. makanan SG sebenarnya lagi mahal dari makanan manusia hehe..

free hookups 1-Mini gath SG Dataran Merdeka

So kalaulah ada readers blog aku ni yang minat SG gak jom lah join group whatsapp ni dan kalau ada masa kita lepak lagi.. boleh share cerita lucu, cerita duka, dan yang penting cerita pasal Sugar Glider lah hehe.. 🙂

OPSS : Pernah gak bila bawa anak-anak SG aku jenjalan luar ada orang tengok. Pastu SG aku dok berak dan kencing merata kat baju.. mulut-mulut ramai cakap eeee kotornya.. hahaha aku gelak je dalam hati sebab SG ni lagi suci dari mulut manusia yang busuk.. 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas