Orang Kajang Memang Terbaik!

Abang… Adik Takut… Adik Nak Dukung…

dalam Diriku oleh

umjetne grudi slike 1-2013-06-28 04.46.32

accrescimento del pene Gempar kejap hari tu bila tengok anak-anak aku (Sugar Glider) bermesra-mesraan macam nak beromen pun ada jugak. Bukan tak nak bagi sebab diorang ni masih Joey lagi dan tak sepatutnya nak berkelamin dalam usia yang muda. Jadi apa lagi sebagai bapa yang baik aku pun terus gelabah jap pergi tanya semua orang pasal kes anak aku ni huhu.. Alhamdulillah sebenarnya mereka bukan nak mating pun cuma diorang ni takut dan dah tabii SG memang macam ni.

jizva na penisu 1-2013-06-28 04.46.35Sian pulak aku tengok anak-anak aku ni.. tah apa yang diorang takut pun aku tak tau lah.. bapak dia ni pun dia masih gigit dan crabbing.. tak apa anak-anak abah akan usaha jaga anak-anak sampai ke anak cucu ye.. hohoho…

kvinna söker par i Söderhamn Okey pasal kes dia bermesra-mesra tu aku dah dapatkan kepastian dari bro Kelvin Chan yang juga merupakan otai SGM.

jak wydłużyć stosunek domowymi sposobami Piggyback. Joeys that are young always piggyback on their mommies. If they are left outside and became uncertained, they’ll cry. Mom or dad will come to the rescue, and allowing joeys to piggyback on them. And they will be carried to safety : the sleeping pouch.

Screen Shot 2013-06-30 at 4.01.37 AMHuh lega.. pasni aku kena bagi 101% perhatian lebih kat diorang ni.. mereka ni masih baby lagi sebenarnya.. patutnya sekarang ni diorang ngan mak-bapak kandung diorang bukan dengan aku… anak-anak jangan takut ye.. “abah kau” ada ni… untuk rescue …

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas