SENARAI HARGA ROKOK NAIK – 3 Jun 2013

paleni penisu harga rokok 2013

uitbreiding van de penis Berikut adalah senarai harga ROKOK yang naik pada 03 Jun 2013 ini. Rata-rata harga terbaru ni naik RM0.30 untuk rokok-rokok berikut. Wow kepada penghisap-penghisap rokok pastinya ini satu jumlah yang membebankan bukan. Apa boleh boleh buat.. nak tak nak ramai je orang beli jugakan.. jadi bersedialah untuk berhenti merokok!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to SENARAI HARGA ROKOK NAIK – 3 Jun 2013

  1. Izzuddin Fauzi (Sukasedap.com) says:

    επιμηκυνση πεουσ με φυσικο τροπο video Puaslah… Habis duit para perokok tegar nie…

  2. jal (mazamohd.com) says:

    mand søger kvinde I Ikast hadoi komen macam nu buat payah jer lah (pendapat aku jer), rokok naik hahah padan muka aku lepas ni susah lah nak mintak duit kat ayah aku mesti xcukop jer duit dia beli rokok

  3. Snake Eye says:

    kvinna söker kvinna i Nynäshamn rokok murah bersepah lg ade. semurah RM3 dah dpt skotak, tuk lepas gian berasap jadi laa. Perokok bijak adalah perokok jimat. haha

  4. Mohd Zaid Othman says:

    rokok murah ke rokok mahal ke tak baik utk kesihatan hihi

  5. Mohd Zaid Othman says:

    haha macam2..

  6. Mohd Zaid Othman says:

    nanti mesti naik lagi ni bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *