Monthly Archives: June 2013

Abang… Adik Takut… Adik Nak Dukung…

Gempar kejap hari tu bila tengok anak-anak aku (Sugar Glider) bermesra-mesraan macam nak beromen pun ada jugak. Bukan tak nak bagi sebab diorang ni masih Joey lagi dan tak sepatutnya nak berkelamin dalam usia yang muda. Jadi apa lagi sebagai … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , | Leave a comment

Lepak-Lepak Dengan Geng Sugar Glider

Kalau cakap pasal geng blogger ke geng twitter ke geng facebook ke aku selalu lah join tapi jumaat lepas aku lepak dengan geng Sugar Glider (SG) pulak, ada aku, Azim, Chot, Angah dan kawan dia, Amy dan suami… Best sangat … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | Leave a comment

Tokoh negarawan.. sambil menunggu member team SG yang lain sampai

Posted in Instagram | Leave a comment

Risaunya aku.. mereka masih bawah umur tapi kenapa dah jalin hubungan kelamin. Takut nanti anak tak terjaga.

Posted in Instagram | Leave a comment

Zaid HD maksudnya Zaid High Definition

Posted in Instagram | Leave a comment

Pesta @mystarbucks kat ofis aku ni.. jemput minum semua..

Posted in Instagram | Leave a comment