Ibu Kucing Tak Nak Susukan Anak

dalam Diriku oleh

seksuaalinen haluttomuus naisella image

ασκησεισ για πεοσ Kesian kat anak kucing ni.. aku baru je bawak masuk dalam rumah sebab anak kucing ni meow meow dari petang tadi. Mungkin sebab lapar kot atau panas kat luar. Sebenarnya anak kucing ni ada mak dia tapi mak dia sekarang tak nak jaga anaknya. Padahal baru beberapa hari beranak.

uomo cerca trans Perugia Ada blog yang aku baca ibu kucing ni akan tinggalkan anak dia kalau anaknya tu dah tak ada bau maknya. Ye ke? Mungkin gak sebab anak kucing ni kita orang dah pegang-pegang sampai mak dia merajuk dah tak endahkan anaknya..

madhesia e karit Agak kesian disitu jadi aku bawak anak kucing ni masuk dalam rumah. So aku pun bancuhlah susu pekat f&n nak bagi kat anak kucing ni.. pun dia tak nak minum.. pening lah macam mana ye nak bagi anak kucing ni minum susu.. ada orang cakap tak boleh bagi minum susu lembu sebab nanti anak kucing ni akan kena cirit birit dan mati. Ye ke? Nasib baik la anak kucing ni tak minum lagi.

coppia cerca uomo Bologna So hari pun dah malam ni jadi esok je la aku pergi kedai pet untuk cari susu baby kitty dan botol dia senang sikit dia nyonyot nanti..

Ps : harap mak kucing ni masih ada perasaan kat anaknya..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

  1. Samala ..tapi kan .kitaorang pegang dia guna alas pun mak dia tak endahkan jugak .padahal takde bau manusia pun .adehh -.- first time beranak memang cenggini ke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*