Orang Kajang Memang Terbaik!

Sunway Lagoon – The Vuvuzela

dalam Percutian oleh

Paar sucht Paar in Biel/Bienne vuvuzela-adv-01-724x1024

tecnicas de alongamento peniano Dah lama rasanya tak pergi ke Sunway Lagoon, kali ini aku rasa macam nak pergi sangat sebab sekarang ni ada tarikan terbaru yang dipanggil The Vuvuzela. Agak mencabar juga permainan terbaru The Vuvuzela ni yang merupakan THE WORLD’S LARGEST WATER RIDE SPLASHES DOWN IN MALAYSIA. Bayangkan bila korang menaiki Vuvuzela ni yang setinggi 30 metres high, 152 metres water ride, 22 metres funnel agak kecut perut juga kat situ. So sesiapa yang nak cuba The Vuvuzela ni bolehlah datang sekarang di Sunway Lagoon sebab tarikan terbaru ni dah dibuka pun untuk orang ramai..

uomo cerca donna Piacenza The Vuvuzela is a sight to behold, as it occupies 3,360-meters (three times of the size of a Olympic standard swimming pool) of the water park. From a launch tower an incredible eleven stories (30-meters) high, the Vuvuzela plunges you through a ride that spans 152 meters, designed to resemble riding rapids on a turbulent river, before mercilessly plummeting you into the world’s largest water funnel, 22meters in diameter which also sits 4 meters above the ground.

donna cerca uomo Catanzaro Mr Bill Holman, Consultant Director of Sunway Lagoon, commented that “We are proud to have introduced the world’s largest water ride, right here in Malaysia. The Vuvuzela is also equipped with its very own programmed, colourful LED light display, which ably shows the location and phenomenal size of the Vuvuzela within the water park at Sunway Lagoon at night.”

The Vuvuzela also comes equipped with its own elevator, which takes rafts up to the launch deck. The rafts are 6-seater rafts and riders will sit in them and splash down the ride.

Each ride will allow riders to experience up to 5 thrilling oscillations in the world’s largest water funnel before being shot out back into the enclosed flume. The ride will then end in Vuvuzela’s splashdown pool. The Vuvuzela is designed for riders to experience zero gravity, caused by the swinging to opposite sides of the funnel to reach the apex of the ride.

“We are certainly celebrating our 20th Anniversary in a big way. Much has been invested into bringing in new thrilling rides and experiences which vow to challenge world standards. Such examples of our promise was our recent launch of the World’s first Waterplexx 5D, a motion base cinema attraction that includes water elements for the first time anywhere in the world; promotion at the unprecedented price of RM20 for the first 1000 Malaysians on the 20th of each month in conjunction with our 20thanniversary promo; and now the launch of the world’s LARGEST water ride, the Vuvuzela!” exclaimed Bill.

To be eligible for the ride, guests should have a minimum height of three feet and 7.3 inches (110 centimeters). Each ride can accommodate up to a maximum weight of 454kg for each raft. Riders who successfully completed the Vuvuzela ride can also take home their splash down moments as the ride is equipped with ride cameras and audio together with some nearby video screens.

 

Now-Open-1024x682

Actually sekarang ni berpeluang untuk join contest anjuran Nuffnang dan Sunway Lagoon disini dan aku rasa agak rugi kalau aku tak join dan cuba sendiri The Vuvuzela ni macam manakan.. Sebab utama aku nak sangat join Nuffnang bloggers’ day-out di Sunway Lagoon ni adalah aku nak uji sejauh mana tahap kekuatan mental dan fizikal aku mengatasi fobia takut tinggi. Dulu pernah cuba bungy jump tapi sekarang nak try The Vuvuzela pulak yang merupakan como engrosar el pene THE WORLD’S LARGEST WATER RIDE di Malaysia. Kadang-kadang fobia takut tinggi ni boleh diatasi dengan mencuba permainan-permainan air seperti The Vuvuzela kerana air boleh membuatkan minda kita jadi tenang. Jadi kalau rasa takut sangat tu elok cuba benda alah ni… tak bahaya pun.. 🙂

Mesti korang nak tahu macam manalah reaksi muka aku kan bila menaiki Vuvuzela kat Sunway Lagoon ni?… ermmmm hahaah aku sendiri malu nak buat.. tapi mungkin macam kat video bawah ni kot… jangan gelak ok!!

Video kat atas tu just for fun.. tak ada kene mengena dengan sesiapa pun.. hahah.. just suka-suka je … 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas