Hiburan Tanpa Henti Bersama DiGi Deezer

pregled penisa DiGi Deezer

kako povećati usne Muzik tanpa henti. Muzik tanpa batas. Muzik dimana-mana saja bila-bila masa… Muzik itu sendiri universal sesiapa sahaja berhak menikmati alunan muzik kegemaran masing-masing sama ada Rock, Pop, R&B, Hip Hop, Indie dan banyak lagi. Wow itulah yang menarik sebenarnya bila aku dapat tahu bahawa DiGi merupakan syarikat telekomunikasi pertama di Malaysia menjalinkan hubungan kerjasama bersama Deezer yang menawarkan perkhidmatan aliran muzik global dalam talian kepada semua.

madhesia mesatare e penisit Bertempat di D’House Shah Alam khamis lepas, aku sempat menghadirkan diri ke majlis DiGi Deezer Media Launch dimana pada majlis itu DiGi telah mengumumkan kerjasama bersama pihak Deezer dan merupakan sebahagian daripada strategi berterusan untuk memacu gaya hidup internet mudahalih kepada pelanggan. Antara yang menarik, para pelanggan DiGi berpeluang menikmati langganan Deezer Premium+ ini secara percuma dengan pakej terpilih.

donna cerca uomo Manfredonia Aku sendiri merupakan pelanggan setia DiGi yang menikmati Deezer Premium+ secara percuma dan secara peribadi aku rasa perkhidmatan muzik mudahalih seperti Deezer ini sangat bagus. Bayangkan kini aku boleh dengar muzik kegemaran melalui telefon pintar, komputer dan juga tablet secara online dan offline.

Er sucht Sie in Dresden DiGi Deezer

Pengalaman mendengar muzik kini tanpa sempadan. Pelanggan DiGi berpeluang menikmati lebih 20 juta lagu dan lebih 30,000 saluran radio di dalam talian Deezer dengan kualiti bunyi tinggi, bebas iklan, tawaran ciri mixing desk dan boleh membina senarai lagu (playlist) sendiri. Melalui kerjasama ini mereka menawarkan langganan secara percuma Deezer Premium+ selama 3 bulan pelanggan boleh memilih diantara DG SmartPlan 88 atau DG SmartPlan 148 untuk telefon pintar dan pelan jalur lebar pascabayar. Pelanggan yang melanggan pakej kontrak juga boleh menikmati langganan Deezer Premium+ secara PERCUMA sepanjang tempoh kontrak.

Menarik tak? memang bestlah DiGi Deezer ni.. rugi siapa tak cuba.. bukan itu saja, DiGi juga menyediakan satu lagi pakej khas yang dipanggil “Deejay Package” dimana pelanggan boleh menikmati Deezer Premium+ dan CallerTunes dengan kadar RM8/sebulan dengan menghantar “DEEJAY” melalui SMS ke 2016.

DiGi Deezer pakejUntuk maklumat lanjut sila ke http://www.digi.com.my/deezer

1-DSC_0313

Ketua Produk Internet & Perkhidmatan DiGi, Praven Rajan dan Clement Gosse Pengurus Pembangunan Perniagaan Asia Pasifik Deezer bersama Aizat Amdan menunjukkan aplikasi Deezer. Menurut Praven, dalam usaha memanafaatkan muzik tempatan, DiGi berhasrat memperkenalkan bakat-bakat tempatan Malaysia ke peringkat antarabangsa melalui platform global Deezer. Sehubungan itu melalui Sahabat DiGi, mereka membawakan Aizat Amdan yang merupakan artis pertama dibawah sokongan mereka dimana pelanggan DiGi khususnya akan menjadi pendengar pertama lagu-lagu terkini dari album terbaru Aizat.

Aizat amdan digi deezer

Aizat Amdan turut membuat persembahan 2 buah lagu pada majlis ini 🙂 wow semakin macho abang aizat kita ni ye.. aku pun baru je download lagu-lagu terbaru Aizat di Deezer.. anda semua bila lagi.. jom dapatkan Deezer bersama DiGi sekarang juga.

1-DSC_0351

“Discover new music and the other side of you”.. yeaahhh.. masa untuk berubah.. ceriakan hidupmu dengan DiGi Deezer..

1-digi deezer adv1

Aplikasi Deezer boleh dinikmati melalui PC atau dimuat turun ke telefon pintar, tablet, tv, HiFi disini http://www.deezer.com/en/devices

1-digi deezer adv-001Aku boleh share lagu-lagu kegemaran aku kepada semua rakan melalui social media (Twitter/Facebook) dan berkongsi lagu-lagu kegemaran yang lain melalui platform Deezer. Bestkan.. atleast aku tahu kawan-kawan aku suka lagu apa 🙂

1-digi deezer adv2

Boleh dengar lagu secara online dan dan offline. Jadi kalau tak ada internet pun masih boleh menikmati lagu-lagu kegemaran. Tengok lah lagu-lagu dalam playlist aku tu .. kalau berminat follow lah aku di Deezer ye.

1-digi deezer adv3

Dalam aplikasi Deezer ni ada 20 juta lagu pilih je mana nak dan dengar bila-bila masa ikut kesesuaian sendiri. Boleh juga tengok di What’s Hot dimana disini ada senarai lagu-lagu terkini dan paling ramai orang dengar. Yang paling best lagu kegemaran aku Breakaway dari Kelly Clarkson pun ada.. huhu hari-hari dengar ni beb..

Jadi apa tunggu lagi.. jom dapatkan Deezer bersama DiGi sekarang.. maklumat lanjut sila layari www.digi.com.my/deezer

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *