Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online.

Bagi aku yang merupakan seorang pekerja dan blogger separuh masa ni, masa untuk menonton TV memang tak ada. Kalau ada pun mesti masa nak tengok tv tu mak aku sibuk dengan cerita telenovela dia haha. Mujur ada Astro On-The-Go (AOTG), sekarang masa menonton cerita kegemaran aku pada bila-bila masa tak kira tempat tak kira waktu, siang dan malam. Paling syok AOTG ini boleh menonton saluran Astro terpilih dan Video On Demand (VOD) berulang kali.

AOTG-Nuffnang

Bukan alasan lagi bagi aku dan anda semua yang bekerja 24 jam sehari untuk tanpa hiburan, tanpa informasi kerana dengan AOTG ini semua alasan tu boleh tolak ketepi. Melalui langganan Astro-On-The-Go kita boleh menonton siaran secara langsung, blockbuster movies, drama hebat, siaran pendidikan kanak-kanak dan banyak lagi Disini!

Serius hari ini aku dapat satu berita baik lagi bahawa di Nuffnang mereka sedang menjalankan satu peraduan “Explorer-On-The-Go contest” bersama Astro dimana semua Glitterati Nuffnangers layak untuk menyertainya. Peserta yang terpilih akan diberikan beberapa cabaran dalam menguji minda dan cabaran social media.

WOW HEBAT SANGAT NI… Aku sendiri tak sabar nak join peraduan ni sebab hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan. Hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut :-

sgfsgsdfsdf-1024x837

Grand Prize
2 x Samsung Galaxy S4 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

1st Runner Up
2 x Apple iPad Mini + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

2nd Runner Up
2 x Nexus 7 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

Bonus prize for top-tweeting team
RM500 cash + (another RM800 cash if you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

Bonus Lucky Draw (for ALL Astro-On-The-Go subscribers ONLY)
1 x Apple iPad Mini

*Click here to subscribe to Astro-On-The-Go. The service is available to all Malaysians, even non-Astro subscibers!

Best Buzz Bloggers (Post-event)
1 x Apple iPhone 5
1 x Apple iPad Mini
1 x Nexus 7
Bonus: A mystery prize awaits all post-event buzzers!

Menarikan hadiah yang ditawarkan?.. sangatlah lumayan… Jom lah join sekarang peraduan ni, aku sendiri akan datang masa event ni nanti untuk support anda yang terpilih nanti 🙂 Untuk dapatkan jemputan ke Explorer-On-The-Go event pada 18 May 2013 (Sabtu). Anda perlulah menulis blog dengan tajuk blog I Am The Unstoppable Explorer.

Senang je sebenarnyakan.. tulis kenapa anda gelarkan diri anda sebagai “unstoppable explorer” dan apakah ciri-ciri penjelajahan anda. Apakah cabaran yang anda hadapi dalam pengembaraan baru-baru ini? Dan bagaimana anda mengatasinya? Pada pendapat anda, apakah alat penting yang anda boleh harapkan dalam pengembaraan anda? Telefon mudah alih? Tablet? Kamera?.

Tulis juga kenapa Astro-On-The-Go  membolehkan anda meneroka dan menonton program kegemaran yang terbaik daripada Astro pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Maklumat lanjut berkenaan peraduan ini boleh semak di : http://blog.nuffnang.com.my/2013/04/18/astro-on-the-go-are-you-an-unstoppable-explorer/

sdfsfsdfsdfsf

Jangan lupa letakan juga gambar diatas dalam entry blog anda bersama hyperlink – www.astroonthego.com. Tarikh tamat untuk menyertai peraduan ini adalah 13 May 2013 (Isnin) 3.00pm.

Maklumat Event:-
Explorer-On-The-Go contest
Tarikh : 18 May 2013 (Sabtu)
*Masa dan tempat akan diberitahu kepada blogger yang telah disenarai pendek.

Opsss… bagi anda yang masih blur dan tak ada idea hehe.. mari aku share kat anda semua contoh blog post aku nanti :-

“Saya merupakan seorang pekerja yang berdedikasi, melakukan tugasan harian tanpa kenal erti penat 24 jam sehari. Saya juga merupakan seorang blogger separuh masa yang gemar menjelajah ke luar negara menikmati panorama indah alam semulajadi. Jangan tak tahu saya pernah melakukan terjunan bungy dan Canyon Swing di New Zealand yang bagi saya itu merupakan cabaran paling getir yang pernah saya lakukan. Tapi semua ketakutan itu dapat diatasi dengan menonton saluran pendidikan di Astro On-The-Go bagaimana teknik-teknik terjunan yang selamat. Paling menarik ketika melancong pun boleh tengok Astro tau.. dengan Astro On-The-Go lah..”

Huhu ok tu sebagai contoh je.. anda karanglah cerita yang paling best yang pernah anda harungi dalam penjelajahan anda pula.. Okey kalau nak info lebih lanjut sila semak di http://blog.nuffnang.com.my/2013/04/18/astro-on-the-go-are-you-an-unstoppable-explorer/. Cepat sertai ya.. jumpa anda nanti 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *