Nissan Teana Untuk Dimenangi Dari The Cube (AXIATA CUP 2013)

axiata-cup-the-cube_v6

Kereta mewah.. siapa tak nak kan.. pelbagai hadiah harian menarik lagi untuk menanti pemenang bertuah. Berita baik kepada semua peminat badminton seluruh negara. Sempena Axiata Cup 2013 yang sedang berlangsung ini, The Cube menawarkan pelbagai hadiah lumayan termasuk sebuah kereta Nissan Teana (Hadiah Utama) dengan hanya melanggan Wallpaper Axiata Cup dan menjawab soalan mudah mengenai kejohanan ini dan berpeluang memenangi hadiah.

Sebagai tambahan, pemenang harian juga berpeluang memenangi kelengkapan badminton bernilai RM2000 dan berpeluang mencabar radio cruiser dalam satu pertandingan “Gateminton” di depan rumah anda sendiri. Jika anda dapat kalahkan mereka RM2000 tambahan bakal dimenangi. Wow lumayankan hadiahnya.. tak sabar aku nak join sebenarnya ni..

Jadi apa tunggu lagi? join lah sekarang dengan hanya mendail *888# dan pilih Axiata Cup 2013. Pilih sekarang untuk memenangi Nissan Teana. Menang pelbagai hadiah hebat lain, maklumat lanjut sila layari http://www.thecube.my sekarang juga.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *