Orang Kajang Memang Terbaik!

SEOUL KOREA – 63 Wax Museum

dalam Percutian oleh

annunci gay fvg 63 Building - Seoul Korea

cách làm của quý to hơn Salah satu tempat tarikan pelancong di Seoul Korea yang boleh dilawati adalah di 63 Building yang teletak di  Yeouido, bersebelahan dengan Han River dan Yeouido Park. Bangunan tertinggi di Korea suatu ketika dulu (63 Building) diberi nama berkenaan kerana ianya mempunyai sebanyak 60 tingkat dan 3 tingkat lagi adalah ruangan basement. Jika berkunjung ke sini jangan lupa untuk singgah sebentar di 63 Wax Museum dimana anda dapat melihat figura-figura manusia yang diperbuat dari Wax (lilin).

recetas para hacer crecer los senos 63 Wax Museum

plastika penisu Bayaran masuk untuk kesini tak lah mahal mana pun rasanya semua orang Malaysia mampu. Tiket masuk ke 63 Wax Museum cuma 14,000 KRW (RM38) untuk dewasa dan 13,000 KRW (RM35) untuk kanak-kanak. Sedikit info bagi mereka yang ingin ke sini menggunakan public transport. Anda boleh menaiki Subway terus ke Yeouinaru Station cari Exit 14 dan jalan lebih kurang 15 minit untuk ke 63 Building. Dari subway Yeouinaru juga mereka ada menyediakan shuttle percuma. Sila lihat map dibawah untuk memudahkan perjalanan korang.

best dating site for singles 63 Building Map KoreaKlik gambar map untuk besarkan

63 Wax Museum dibuka kepada orang ramai sejak dari tahun 2009. Kat sini memang banyak figura yang sebijik sebijun mereka buat. Jadi tak lah bosan dan boleh penuhkan itinerary korang semua kalau ke Seoul Korea. Jom tengok gambar-gambar patung Wax yang ada kat dalam 63 Wax Museum ni.. ni hanya beberapa gambar je.. kalau nak tengok lebih datanglah sini sendiri ye.. kang aku letak banyak-banyak tak suspend pulak korang kan huhu..

Antara figura (patung wax) yang ada kat sini adalah Obama, David Backhem, Schubert, Bach, Beethoven, Jesus’ hypothetical 13th disciple (The Last Supper), Salvador Dali, Picasso, Van Gogh,  Lee Byung-hun, Choi Ji-woo, Lee Young-ae, Bae Yong-joon, marilyn mondroe, Beethoven, Mozart dan banyak lagi..

SEOUL KOREA – 63 Wax Museum

Obama - 63 building - wax

1-DSC_0161-001

1-DSC_0145

1-DSC_0026

1-DSC_0056

1-DSC_0095

1-DSC_0114

1-DSC_0130

1-DSC_0151

1-DSC_0126

1-DSC_0109

1-DSC_0088

1-DSC_0078

1-DSC_0050

Jadi amacam? jangan lupa ye kalau ke Seoul Korea pastikan korang semua datang ke tempat ni. Banyak figura yang korang boleh bergambar sakan.. nak kata 100% sama tu tak lah mana lah manusia boleh buat 100% sama dengan ciptaan tuhan kan.. 🙂 aku saja tak upload banyak gambar pertama takut blog aku jadi lambat loading kedua sebab aku nak korang rasa sendiri pengalaman tempat ni.. cukup la kot aku letak beberapa gambar je kan..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas