Travel Itinerary AirasiaX Ke Seoul – Incheon

Wazzapp!! tak sampai 10 hari lagi aku akan terbang melancong ke Seoul – Incheon menaiki pesawat D7504 AirasiaX. Rasanya ini itinerary paling rumit aku dapat.. pertama aku tersalah nama anak buah aku, pastu tambah makanan dalam flight pulak.. sekarang last tambah kit keselesaan pulak haha.. saja je kan nak menghabiskan duit.. ok cukup-cukup sudah.. rasanya ini lah travel itinerary terakhir ke Seoul – Incheon. Malas dah nak beli apa-apa lagi buat abis duit je.

viewer1viewer2

viewer3

So total keseluruhan tiket flight dan hotel termasuk makanan, bagasi dan kit keselesaan dalam flight semuanya RM3205.00 untuk 3 orang dewasa dan seorang infant. Ermmm murah ke mahal ke lantak lah janji dapat pergi Korea kan haha.. Anyonghasayooo… ~ ini belum masuk tour pakej lagi ni.. tour pakej nanti aku update kemudian ye.. udah gak sabar ni mau ke Korea haha..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *