Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

uomo cerca trans Catania Screen Shot 2013-03-08 at 10.14.26 PMWahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best.

il pene più piccolo FYI kebanyakkan followers aku tergolong dari peringkat umur 12-18 tahun. Kebanyakkan masih bersekolah. Serius aku seronok gila baca twitter mereka.. kadang-kadang kita rasa macam berada dalam zaman remaja balik.

metodos para aumento peniano Terlalu kreatif sebenarnya tweet2 mereka ni.. ada pasal cinta, pasal sekolah, pasal keluarga.. tak caya? korang follow lah followers aku yang sangat ramah tu… apa-apa pun kalau korang belum follow dan nak follow aku bleh follow kat sini ye… https://twitter.com/mohdzaid

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

  1. sohoque says:

    pripravok na zvacsenie penisu peeeerrrggghhh.. 19K follower tu. cam aris jer

  2. sensasi2020 says:

    mand søger kvinde I Nivå Rasanya dah following anda. Dah lama mungkin…tahniahlah dpt 19k. harap banyak berkongsi idea dgn rakan2.

  3. fazrol says:

    fuyoo…ndah mcm artis…n

  4. Mohd Zaid Othman says:

    Haha artis lagi beratus ribu bro

  5. Mohd Zaid Othman says:

    Terima kasih bro sensasi

  6. Mohd Zaid Othman says:

    Thanks bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *