Akhirnya… Seoul Aku Datang…

uomo cerca donna Novara 6272674127_328882d37e_z

kvinde søger mand I Hovedstadsområdet Macam tak percaya je lagi beberapa hari aku akan ke Seoul Korea. Ini semua gara-gara adik aku lah yang mengajak jenjalan satu asia. Berderet dari bulan March ni sampai ke bulan November penuh dengan aktiviti pelancongan. Mentang-mentanglah aku baru beli domain Cuticuti.asia kannn.. katanyeeee… haha.. mana tau lepas buat aktiviti cuti-cuti ni boleh kumpulkan bahan untuk blog tu pulak nanti. Percutian ke Seoul Korea ni dah lama aku idamkan sebenarnya cuma tak cukup duit je. Sekarang ni pun sebenarnya tak cukup duit tapi adik aku dah pergi beli tiket so dari tak cukup tu terpaksalah cukup-cukupkan mana yang perlu. Nasib baiklah bulan ni ada chek Nuffnang baru sampai so boleh lah backup sikit duit belanja kat Korea nanti.

Er sucht Sie in Genf Screen Shot 2013-03-08 at 6.27.07 PM

dame søker mann i Skudeneshavn  

mekkora egy átlagos férfi nemiszerv Untuk pengetahuan aku pergi Korea bulan April 1-5 hb nanti. Naik Airasia je dan terus beli hotel sekali dari Airasiago. First time beli dari Airasiago ni so tengah blur-blur lagi.. Trip ke Korea? hoho korang jangan tanya aku apa-apa lagi sebab aku tak sampai pun lagi. Tunggu lepas aku balik nanti aku tulis travelog dalam blog ni ye.. sukaaaa sangat boleh jumpa hyung dan noona pujaan hati… kalaulah dapat terserempak dengan Running man ke Big bang ke 2NE1 ke memang aku kejar diorang kat korea nanti haha..

Tak silap aku bulan April ni musim bunga kat Korea.. tul ke? tak sabau nak pergi Nami Island tengok bunga-bunga Sakura mekar sejambak. Kalau masih ada salji best gak.. boleh lah merasa den ni pegang salji.. ehh rasa macam jakun plak kan.. serius dow aku memang tak sabar nak pergi Korea.. tunggu yehh nanti aku update pasal percutian aku kesana okey..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Akhirnya… Seoul Aku Datang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *