Monthly Archives: March 2013

Travel Itinerary AirasiaX Ke Seoul – Incheon

Wazzapp!! tak sampai 10 hari lagi aku akan terbang melancong ke Seoul – Incheon menaiki pesawat D7504 AirasiaX. Rasanya ini itinerary paling rumit aku dapat.. pertama aku tersalah nama anak buah aku, pastu tambah makanan dalam flight pulak.. sekarang last … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , | Leave a comment

Komen FB Paling Panjang Aku Pernah Baca.. Gila Babun..

Aku agak bosan hari ni jadi memang kalau waktu bosan aku ni jadi rajin sikit.. bukan apa rajin baca status facebook kawan-kawan serta komen-komen dari kenalan mereka. Kekadang best kekadang boleh sakit hati gak bila membaca komen diorang ni haha.. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

Wahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best. FYI kebanyakkan followers … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | 10 Comments

Akhirnya… Seoul Aku Datang…

Macam tak percaya je lagi beberapa hari aku akan ke Seoul Korea. Ini semua gara-gara adik aku lah yang mengajak jenjalan satu asia. Berderet dari bulan March ni sampai ke bulan November penuh dengan aktiviti pelancongan. Mentang-mentanglah aku baru beli … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , | 5 Comments