Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

iso muna GC_PosterGANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan baru Hanis Zalikha.

uomo cerca donna Novara Serius aku cakap kalau nak korang yang rasa tengah stress, sedih, murung or whatever yang seangkatan dengannya, korang memang perlu pergi tengok filem ni. 100% puas hati dan aku jamin bila korang keluar panggung mesti korang akan tergelak terbahak-bahak sampai tak ingat dunia.

Er sucht Sie in Köniz Ok ok .. cakap banyak tak guna korang kena pergi tengok sendiri filem Gangster Celop ni di pawagam berdekatan sekarang. Kalau nak tengok sinopsis boleh klik kat sini : Sinopsis Gangster Celop.

Ini ada BERITA BAIK untuk aku bagi tau korang semua… aku nak belanja korang tengok filem Gangster Celop ni korang nak tak?… apa-apa pun terima kasih dulu kepada Skop Productions dan Excellent Pictures kerana sudi sponsor tiket bertuah kepada pembaca blog Mohdzaid.com ni ye..  So sesiapa yang teringin nak tengok cerita ni boleh pergi ke pawagam sekarang dan supportlah filem melayu kita.. jadi lepas tengok kat panggung boleh la join Movie day out aku pulak ye..

prekrvenie penisu Movie Day Out bersama Mohdzaid.com :-

  • Filem : Gangster Celop
  • Pawagam : MBO ,  KL Festival City, Setapak.
  • Tarikh : 02 Mac 2013
  • Waktu : Petang (akan dimaklumkan kemudian)
  • Hadiah : 8 x pemenang tiket wayang filem Gangster Celop. Setiap pemenang akan mendapat sepasang tiket.
  • Tiket wayang ini telah ditetapkan waktu dan hari tontonannya.. harap anda free pada waktu yang telah saya tetapkan itu.

Cara-caranya menyertai Movie Day Out Mohdzaid.com ni mudah je.. :-

aumento natural de senos 1. Tulis komen disini : Saya nak tengok #Gangstercelop kerana : ….

Mudah kan…. just tulis komen je.. sebab apa nak tengok filem ni.. komen terbaik akan dipilih sebagai pemenang bertuah. Jadi apa tunggu lagi sila lah komen sekarang…

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *