Photo : Surat BR1M 2.0 Sudah Diterima

485146_10200577807752726_1377712359_n

Yahoo!! sukacita dimaklumkan permohonan BR1M 2.0 kali pertama aku berjaya dan layak untuk terima sumbangan RM250 dari pihak kerajaan. YES! memang janji ditepati semua rakyat yang layak dapat. Macam tau-tau je kan sekarang ni tengah tak ada duit. Duit BR1M ni aku akan dapat hari Khamis minggu depan huhu 1st time lah katakan rasa agak jakun sikit.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Politik and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *