Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

par søker mann i Larvik Screen Shot 2013-02-11 at 1.52.22 AM

женска възбуда Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua yang sudi join contest ni, dan kepada yang tak menang tu jangan putus asa ya.. banyak lagi GA yang aku nak buat untuk tahun 2013 ni nanti. Kalau ada rezeki lebih nanti lebih lah hadiahnya.

tecnicas naturales para agrandar el miembro masculino Okey disini aku nak umumkan jumlah penyertaan untuk GA RM50 Mohdzaid ni sebanyak 47 penyertaan dan jumlah keseluruhan entries adalah sebanyak 1362. Alhamdulillah sedikit sebanyak atas bantuan semua peserta dapat juga blog ni mendapat jumlah UV yang meningkat untuk 2 bulan ni.

borstvergroting aanbieding Untuk tidak melengahkan lagi aku umumkan senarai peserta dan jumlah penyertaan yang dibuat. Penyertaan tertinggi akan memenangi Ringgit Malaysia RM50.00 Tunai.

First Name Last Name Entries
Salwa Mahdi 144 (Pemenang)
Mona Ali 101
Kharia Hassan 92
Sara Mol 90
Duha Al-bazi 82
Nona Noor 80
Anamen Kolara 76
Suhad Mahdi 76
Prince King 73
Emad Shakori 60
Mohammed Emad 57
Morom Arman 55
Siti Nur Syuhada Salleh 44
Robin Slott 22
Mat Felda 21
Emily Kok 21
Nik Muhammad Firdaus Wahab 21
Zarif Hazmi 18
John Cab 18
Zahra Zooz 14
Myra Myra 13
Ashlyn Chan 12
Jessica Burke 12
Ikhwan Wann 10
AMer Jaya 10
Shaun Sugrue 10
Ridhuan Rashid 9
Fiza Noor 9
Kimmie Mylife 8
Maros Haulik 8
RuBy Are-tun 8
Lee Gatenby 8
alex gomea 8
Steve Cooper 8
Ian Morris 8
Zara Aluwi 7
Krista Kasprick 7
Gary Hor 7
Gail Bradford Wilson 6
Craig Edgin 6
Jessica Burke 5
Nura Fizi 4
Aidil Azlan 4
Dave Dawood 3
Hing Yeung 3
shawn ingels 3
Corey Olomon 1
1362

mitra e femres Tahniah kepada Salwa Mahdi atas penyertaan anda. Anda adalah pemenang RM50 untuk GA ini. Saya akan menghubungi anda melalui FB untuk penerahan hadiah. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi menyertai peraduan ini. Semoga dimasa akan datang lebih banyak lagi GA yang akan dibuat. 🙂

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *