Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

Screen Shot 2013-02-11 at 12.50.18 PM

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free je tak kena bayar pun. Lepas dah download jangan lupa juga follow blog aku ni ye kat sini :

http://www.nuffnangx.com/blog/J12222B?utm_source=mohdzaid.com&utm_medium=badge_public&utm_campaign=nnx

oh ye masih blur pasal NuffnangX? jangan risau .. moh le baca beberapa entry aku pasal NuffnangX ni.. 🙂

So amacam? bestkan apps Nuffnangx ni.. cubalah…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *