Twitter Digest – 2013-02-04 to 2013-02-10

  • Jawapan ‘Sayang – Shae’ | Mr Bie [Parodi]: http://t.co/8xiEWPru via @youtube ->
  • Happy Chinese New year! Have fun everyone! Wishing everyone a great year ahead. ->
  • JANGAN mendamba dan meminta BERLEBIH-LEBIHAN, jika TIDAK tahu untuk BERSYUKUR dan BERTERIMA KASIH di atas PEMBERIAN-NYA. ->
  • JANGAN terlalu mengharap akan KESEMPURNAAN, jika TIDAK mahu berusaha MEMPERBAIKI DIRI melalui KESALAHAN. ->
  • JANGAN bermimpi mencipta KEBAHAGIAAN, jika TIDAK mampu memupuk SABAR melalui KEKECEWAAN ->
  • ♥ Boleh jadi PERKENALAN yang “singkat” itu adalah lebih BERMAKNA daripada persahabatan yang “lama” namun penuh pengkhianatan.. ->
  • Akhlak awak Comel sangat,Ilmu agama Awak Banyak sangat.. Pemakaian awak tertutup rapat.. Awak lah pilihan hati saya dunia akhirat.. ->
  • Hello… Salam. “@syazz_wanie: @mohdzaid hai ,” ->
  • Pekara yang paling “sweet” ialah ketika dua org saling rindu namun tdk berkomunikasi tetapi keduanya saling mendoakan di dlm sujud masing2 ♥ ->
  • Kenapa tekak ni time ni la mengidam teh tarik dan pisang goreng.. ->
  • Kadangkala orang yg sayang kita tu ada je di sekeliling kita. Tapi kita je tak pernah sedar, sebab kita sibuk mencari yang lebih sempurna ->
  • Btw kawan-kawan yang ada ios dan android jom follow blog aku kat @nuffnangx disini http://t.co/q8vJEZs7 ->
  • Hidup berakhir saat kamu berhenti bermimpi. Harapan hilang saat kamu berhenti percaya. Dan Cinta gagal saat kamu berhenti peduli. ->
  • Kemalangan Di Pagi Jumaat via @NuffnangX http://t.co/gY2gyXRp ->
  • Jgn mencari yg terlalu sempurna, andai diri masih bnyk kekurangannya ->
  • Dan janganlah mudah MENGHUKUM seseorang di atas KESILAPANNYA.. Kelak kita akan BUTA dengan KESILAPAN & KEKURANGAN diri kita ->
  • jika kita sedia MENERIMA kekurangan seseorang, pasti kita akn nampak seluruh KEBAIKANNYA. KEKURANGANNYA DIREDHAI, KELEBIHANNYA DISYUKURI ->
  • Andai KEBURUKAN & KEKURANGAN yang kita CARI dalam diri seseorang, maka amat2 MUSTAHIL untuk kita NAMPAK KEBAIKANNYA ->
  • Orang yang TAK COUPLE sebenarnya bukan tak laku, tetapi sebab cinta dia LIMITED EDITION utk yang halal saja.. ^__^ ->
  • Tak Semestinya JODOH KITA Dengan ORANG Yang TELAH LAMA Kita Kawan…Mungkin JODOH KITA Dengan ORANG Yang KITA BARU KENAL… ♥ ->
  • Single ➜ Update status ➜ “Saya perlukan seseorang , paras rupa tidak penting” ➜ Minah Bangla komen ➜ “Sy dh lama tunggu awak” ➜ BLOCK Terus. ->
  • ~ALLAH bersamamu ,ALLAH melihatmu,dan ALLAH menyaksikanmu..Engkau hamba ALLAH, DIA pasti tidak akan mengecewakanMU~ ->
  • Sentuh hati saya, bukan badan saya. Curi ikhlas saya, bukan curi iman saya. Buatlah saya masuk syurga, bukannya humban saya ke neraka. ->
  • Saya harap awak sudi tunggu saya sebenarnya. http://t.co/ca419H6m ->
  • However busy we may be, take a step back and think about your loved ones this #CNY while watching this video. #KaFan http://t.co/ki09WbQA ->
  • ✿Cantik WANITA krn kejernihan wajah✿Manis WANITA krn senyuman indah✿Ayu WANITA krn kesederhanaan lahiriah✿Hebat WANITA krn keimanan yg teguh ->
  • ♥ Jika MARAH, jaga fikiran & hati. Ada Allah tempat MENENANGKAN DIRI
    ♥ Jika SUSAH jangan merasa pilu. Ada Allah tempat MENGADU ->
  • Beza duduk diantara dua motor. http://t.co/u9uFSO25 ->
  • Ask me a question http://t.co/LZaveVfh ->
  • rasa-rasanya soalan apa yang hang nak tanya kat aku?? — Sihat ke? Sambut gongxi fa cai kat mana http://t.co/y39vSoRD ->
  • pandangan tentang couple? — Tak ada masalah selagi kau tau mana halal mana haram http://t.co/0utb9tsb ->
  • Aurat wanita dengan sepupu lelaki dan abang ipar. http://t.co/nuVe64Eu ->
  • Dengan siapa wajib berhijab dan haram bersalam. Share info ni. http://t.co/Gv9PcKg4 ->
  • http://t.co/HylVs1ev ->
  • wsalam RT @Mirul_Aiman: Kchoww , Assalamualaikum 🙂 #offline ->
  • malam ni nak layan lagu-lagu jiwang kat youtube hehehe… enjoy karok sowang2 kat sini.. ->
  • RT @ChillOutMY: Jgn ➜ Menangis ➜ Bila ➜ Seseorang ➜ Tdk ➜ Balas ➜ Cinta ➜ Kita ➜ Kerana ➜ Allah ➜ Selalu ➜ Menemani & ➜ Mencintai ➜ HambaNya ->
  • Kaya. Miskin. Tinggi. Rendah. Comel. Cantik. Handsome. Tak kiralah siapa pun, akhirnya duduk di dalam tanah juga. ->
  • Disebabkan tak boleh tidur aku nak baca balik tweet2 lama haha.. http://t.co/XPc8hGuJ ->
  • hari ni mesti tak leh tidur.. kiri kanan bunyi bungapi.. adoiiaaii ->
  • RT kalau pernah dengar ayat ni “Pen merah, pen biru. You marah, I love you” .. ->
  • Cinta mendorong kte kebahgiaan, bknnye ke arh kemaksiatan. Ingat tuh.. ->
  • Kemalangan Di Pagi Jumaat http://t.co/GJXqgq2F ->
  • Nafsu nk mkn maggi goreng→pegi mamak →ajak kawan→kawan order maggi goreng →terus tuka menu →sbb nanti mamak masak sikit →pernah jadi cam ni? ->
  • Naik moto →jemput awek →pergi dating →bawa laju →awek peluk kuat →belok kiri kanan →tergolek →mcm nangka busuk →selamat →masing2 gelak malu ->
  • oh ye ke.. gosip apa.. share la skit hehe RT @AmzarNoor: @mohdzaid ade gosip tentang sharnah ->
  • Pergi Pavi → beli baju baru → pergi majlis kawin → tengok tetamu ada pakai baju sama → terus hilang mood → pernah tak jadi cam ni? ->
  • Bangun tidur →cek twitter →cek fb →skype →ym →mungkin satu hari nanti →bangun tidur →dah ada kat alam lain →jadi→cek juga amal ibadah→senyum ->
  • Susah atau senang hidup kita di dunia ni adalah UJIAN dari ALLAH. ->
  • Marang kerapu marang skeper,Ikan kerapu naik skuter,Jalan2 keliling kota,Kena tahan wat slamber,Mintak lesen xada,Saja nak tanya tgh wat ape ->
  • “Biar aku sepi sendiri tiada cinta insani yg menemani. Asalkan aku tdk sepi dari kasihNya krna aku ingin mencari & terus mencari cinta ILAHI ->
  • Sebaik-baik SAHABAT adalah sahabat yang dapat membawa kita ke SYURGA, bukan SAHABAT yang membawa kita ke NERAKA. ->
  • Teman sejati bukan yang selalu dekat di mata., Dekat bicaranya tetapi dia yang setia dihati dan diingati dalam setiap bisikan doanya. ->
  • “Sekiranya Allah menginginkan kebaikan untuk seseorang itu, Allah akan mengujinya dengan kesusahan.” – HR al-Bukhari ->
  • “Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang bersinar-bersinar, tetapi tidak melihat apa-apa” ->
  • Sabar memiliki dua sisi, sisi yang satu adalah sabar, sisi yang lain adalah bersyukur kepada Allah. (Ibnu Mas’ud) ->
  • Orang yg suka berkata jujur akan mendapatkan 3 hal iaitu KEPERCAYAN, CINTA dan RASA HORMAT (Sayidina Ali bin Abi Thalib) ->
  • Cinta sejati tak datang begitu saja. Banyak proses yg harus dilalui bersama, menderita, menangis, dan tertawa bersama. ->
  • Waktu terus berjalan, belajarlah dari masa lalu, bersiaplah untuk masa depan, berikanlah yg terbaik untuk hari ini. ->
  • What’s the difference between LIKE & LOVE? let’s just say, if you LIKE a flower, you PLUCK it. But when you LOVE that flower, you WATER it ->
  • “The most painful punishment of Hellfire is that people will miss their chance to have a relationship with Allah.”— Imam Al Ghazali ->
  • “Sejauh manapun langkah kakimu tersasar, ingatlah Allah sentiasa menunggu kata TAUBAT darimu…” ->
  • Sejernih wajah kerana wudhuk yang sempurna adalah lebih bercahaya daripada kilauan segunung permata ->
  • Getting moolah has never been more fun. Be a part of #ChurpChurp http://t.co/VOjuMwB0 ->
  • Andai kau ingin berteman Terimalah dia seadanya kerana dia hanya seorang teman yang hanya manusia biasa Seperti dirimu jua ->
  • Aku menemukan kebahagiaan dalam imanku, imanku ada di hati dan hatiku tidak dapat dikuasai oleh apa pun melainkan Allah ->
  • Wanita solehah itu sentiasa memelihara auratnya kerana AURAT itu Mahkota Wanita ->
  • Setitik air mata yang jatuh kerana keinsafan adalah lebih baik daripada sejuta mutiara di lautan. ->
  • Love is not how much you say I love you, but how much you can prove that its true ->
  • Cinta sejati hanya untuk Allah, Kerana Cinta-Nya tak kan pernah Pudar ->
  • kita doakan jela yg tebaik utk dia.. RT @mirasanmehad: @mohdzaid bengkak dah mate..”masalah dunie~” ->
  • tak rasa mcm berlakon.. sbb rakam pakai kamera hp je… RT @AmzarNoor: @mohdzaid ape motif dia ? macam dia ni berlakon je .. ->
  • Shila Amzah nangis.. apa masalah kau ni dik… sabarlah ye… http://t.co/MyU9DF48 ->
  • One of the best gifts in life is time that you give to your family. Menitis air mata aku tengok iklan ni #KaFan #CNY http://t.co/8dCzZ3Xg ->
  • Xin Nian Kuai Le .. Selamat Tahun Baru semua kawan-kawan yang sambut.. semoga tahun ni berlimpah lagi rezeki kamu semua ya.. ->
  • Kisah Sedih : Jubah Untuk Ibu http://t.co/wEI6FDQQ ->
  • Wasiat Buat Isteri Tersayang http://t.co/GGcI413v via @Nuffnangx ->
  • Jom follow blog aku kat @nuffnangx boleh klik link http://t.co/LqGjrRWA korang lebih mudah baca blog aku melalui ios & android korang. ->
  • Setialah untuk ku.. jujur pada ku… dan taqwa dirimu padaNya selalu ->
  • Suami isteri tidur berpegangan tangan, dosa-dosa kecil gugur di celahan jari -@fadzilahkamsah ->
  • Text BF → Tak reply → Call → Tak angkat → Text “Kau g mana! Pahal tak angkat!” → BF reply “Sorilah saya solat JUMAAT tadi” → GF “Terdiam” ->
  • Selamat menunaikan solat Jumaat kepada semua anak-anak Adam. ->
  • Aku rasa aku nak belanja korang tengok #gangstercelop nanti. Rasanya ada yang nak ikut tak? Kalau ada sila RT nanti aku buat contest tiket. ->
  • Merosakkan bahasa dalam filem bagi aku tak menjadi satu isu. Mungkin boleh jadikan bahan lawak sahaja. Tapi kalau dalam penulisan rasmi xleh ->
  • Hari ni tak boleh tweet merapu.. Baru lepas kemalangan.. Tangan sakit… 🙁 ->
  • Nota Ringkas – Giveaway RM50 – http://t.co/y81tHONx http://t.co/aypJz2UC ->
  • Barisan pelakon #GangsterCelop @ExcellentPic_My @Skop_Prodns @kamaladli @burnsoul4u @HanisZalikha http://t.co/qIZeIO3R ->
  • Tweet Mohdzaid – 2013-02-07 http://t.co/wIe8NYGI ->

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Twitter Tweet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

par søger par I Farum Your email address will not be published. Required fields are marked *

par søger mand I Struer

tabletky na erekciu

uomo cerca donna Reggio nellEmilia

mellnagyobbítás előtte utána