Monthly Archives: February 2013

Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S

Rasa macam dengar lagu orang putih pulak bila dongar lagu W.A.R.I.S Rembau Most Wanted ni.. haha.. terbaiklah anak melayu anak Malaysia or anak negori buek lagu macam ni.. memang tha best gilar lah.. kalau belum dengar meh layan yooo~ ..

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | Leave a comment

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Twitter Digest – 2013-02-11 to 2013-02-17

haha solo lagi lah.. RT @RazlinaAlia: @mohdzaid ohhh..abg dh khwin kan…hihi -> hai dik.. RT @Mirul169: @mohdzaid hai. Abg -> 29 thn “@RazlinaAlia: @mohdzaid sama2..abg umur brpa??” in reply to RazlinaAlia -> Saya Mohd Zaid Othman bukan lah seorang yang … Continue reading

Posted in Twitter Tweet | Tagged , , | Leave a comment

Photo : Surat BR1M 2.0 Sudah Diterima

Yahoo!! sukacita dimaklumkan permohonan BR1M 2.0 kali pertama aku berjaya dan layak untuk terima sumbangan RM250 dari pihak kerajaan. YES! memang janji ditepati semua rakyat yang layak dapat. Macam tau-tau je kan sekarang ni tengah tak ada duit. Duit BR1M … Continue reading

Posted in Politik | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

KISAH BENAR: SECEBIS CERITA DUKA DARI GANGNAM

Just nak share cerita ni. Aku tak pasti lah cerita ni betul ke tak sebab aku ambil dari facebook seseorang. Yang penting jadikan pengajaran atas kisah yang cuba diceritakan orang ni.. Selamat membaca.. KISAH BENAR: SECEBIS CERITA DUKA DARI GANGNAM … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | Leave a comment