Dah Pandai Ambil Gambar Sendiri

flasteri za erekciju

20130118-190719.jpg

mann søker kvinne i Arendal

homme cherche homme a Anvers (Antwerpen) Amboi anak buah kanje pak ngah ni dah pandai ambil gambar sendiri rupanya. Dalam diam bila dibiarkan Alia main iPad aku dia dah pandai buka sendiri apps iPhoto dan snap gambar sendiri.

legjobb potencianövelő szerek Sekarang ni penuh gambar dalam iPad pak ngah dia gambar Alia. Budak-budak sekarang ni kecik-kecik lagi dah pandai IT. Aku pulak saja bagi dia pendedahan IT diperingkat awal supaya nanti bila dah besar tahu semua pekara.

levantamiento mamas

20130118-190710.jpg

Dunia pun semakin maju jadi kalau korang ada anak-anak didiklah mereka dengan kecanggihan IT yang ada diperingkat awal lagi ye. Tapi dalam masa yang sama ibu bapa perlu juga buat pemantauan jangan sampai berlebihan sudah la nanti anak malas belajar pulak.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *