Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards

1-Photo on 1-16-13 at 1.58 AM

Hari ni balik rumah dapat satu bungkusan dari DiGi bila buka terkejutz sebab dapat Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 hari tu. Dah lama dah DiGi WWWOW Awards ni dan hari ni baru dapat. Alhamdulillah lah walaupun hanya top 20 ehh.. top 10 lah.. dapat gak sijil penghargaan.

Yang bestnya sijil ni diorang siap frame dengan frame besi lagi. Terbaiklah walaupun dapat lambat tapi puas hati.. haha aku dah gantung kat rumah dah sijil ni nak tunjuk kat sedara mara yang datang rumah. Actually sijil macam ni pembakar semangat gak kat aku untuk terus menulis blog. Sekarang ni rasa macam dah lemau je nak menuliskan.. tulis pun ciput-ciput je.. tak pe Insya Allah lepas ni aku akan turbokan lagi usaha. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards

  1. KY says:

    congrats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *