Nak Ke Ho Chi Minh City

Screen Shot 2013-01-16 at 3.06.40 AM

Meroyan aku tak dapat tiket 10,000 kerjasama PM dan Airasia hari tu tak abis-abis lagi.. dari nak pergi Kota Kinabalu tak dapat hari ni terus booking pergi ke Ho Chi Minh City pulak. Ambik kau merajuk la sangatkan dengan Airasia last-last beli jugak bila tergoda dengan tawaran Free Seats diorang tu. Ok ok oppa dah tak merajuk lagi sebab aku dah dapat tiket harga murah RM173 je ke Ho Chi Minh City..  ada yang cakap kat sana tak best.. lantak lah.. duit aku bukan duit diorangkan.. best tak best aku dah sampai sana baru boleh cerita.. ok perginya lambat lagi pun.. saja je nak kecoh awal haha.. so pada kengkawan yang pernah pergi sana boleh tak share apa tempat-tempat yang menarik boleh aku lawati..

Kalau ada itinerary untuk 5 hari 4 malam boleh share tak kat aku.. kalau ada pekej muslim lagi best sebab aku nak pergi 3 orang.. nak pakej muslim kalau bleh.. senang nak melantak kat sana nanti.. nak tengok bajet dulu kalau mahal sangat mungkin aku backpacker je nanti..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nak Ke Ho Chi Minh City

  1. KY says:

    HCMC is a nice place, i’ve been there something like 9 times!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *