Orang Kajang Memang Terbaik!

Gambar-Gambar Red Carpet Golden Disk Awards – 15 Jan 13

dalam Konsert oleh

chirurgia del pene Berikut adalah gambar-gambar semasa majlis karpet merah di Samsung Galaxy The 27th Golden Disk Awards. Memang best dapat jumpa artis-artis Korea kegemaran aku dengan lebih dekat lagi. Memang satu pengalaman yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila. So korang layan lah gambar-gambar ni ye.. FYI aku tak upload gambar Super Junior atas arahan pihak penganjur. Harap korang semua faham ye!

implantaat plaatsen uomo cerca donna Brescia Gambar kredit kepada photographer GDA 2013 dan dihost di Mohdzaid.com .. aku malas nak upload gambar yang aku ambik sebab cantik sangat hehe .. Sila klik pada gambar untuk tengok dalam kualiti cantik skit..

par söker man i Säter 02-Lucas__GDA2013__RedCarpet__017

činka na pindíka 01-Lucas__GDA2013__RedCarpet__013 06-Lucas__GDA2013__RedCarpet_BTOB_049 05-Lucas__GDA2013__RedCarpet__034 04-Lucas__GDA2013__RedCarpet__031 03-Lucas__GDA2013__RedCarpet__026 30-Lucas__GDA2013__RedCarpet_BEAST_013-2 29-Lucas__GDA2013__RedCarpet_SHINee_100-2 28-Lucas__GDA2013__RedCarpet_SHINee_098-2 27-Lucas__GDA2013__RedCarpet_Kara_066-2 26-Lucas__GDA2013__RedCarpet_4 Minute_034-2 25-Lucas__GDA2013__RedCarpet_4 Minute_025-2 24-Lucas__GDA2013__RedCarpet_4 Minute_021-2 23-Lucas__GDA2013__RedCarpet_4 Minute_019-2 22-Lucas__GDA2013__RedCarpet_FT Island_016-2 21-Lucas__GDA2013__RedCarpet_FT Island_005-2 20-Lucas__GDA2013__RedCarpet_CNBlue_155 19-Lucas__GDA2013__RedCarpet_CNBlue_154 18-Lucas__GDA2013__RedCarpet_CNBlue_143 17-Lucas__GDA2013__RedCarpet_CNBlue_140 16-Lucas__GDA2013__RedCarpet_EXO_134 15-Lucas__GDA2013__RedCarpet_EXO_120 14-Lucas__GDA2013__RedCarpet_B1A4_115 13-Lucas__GDA2013__RedCarpet_B1A4_111 12-Lucas__GDA2013__RedCarpet_B1A4_108 11-Lucas__GDA2013__RedCarpet_B1A4_100 10-Lucas__GDA2013__RedCarpet_Juniel_096 09-Lucas__GDA2013__RedCarpet_Juniel_089 08-Lucas__GDA2013__RedCarpet_BTOB_063 07-Lucas__GDA2013__RedCarpet_BTOB_058

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas