Macam Puii

Program Integrasi 1Malaysia AirAsia

femme cherche homme a Pierrefitte-sur-Seine Apa yang best sangat pasal program intergrasi 1M Airasia tu? ye la mestilah best sebab boleh dapat “Free” tiket untuk destinasi terpilih bagi 10 ribu rakyat Malaysia. Ehh paham tak Population, Malaysia ada 28,859,154 orang pada tahun 2011 dan tahun 2012 mungkin bertambah lagi. Tapi kenapa hanya 10 ribu tiket je bagi free? ok tu tak kesah lah kan dia nak bagi berapa banyak tiket.. ok kes aku

interventi per allungare il pene 1 ) Masuk website Airasia yang slow sebab semua orang berebut nak tiket free

suplementos para aumentar os seios 2) Nasib aku baik sebab dapat pilih tarikh dan destinasi penerbangan

σεξολογοι θεσσαλονικη 3) Nasib baik lagi sebab dapat harga RM6 je. So beli 3 orang dapat RM36

voeding erectie 4) Website Airasia ok lagi.. so terus masukkan detail nama dsb..

5) Still dapat harga murah.. then terus ke pembayaran

6) Tang ni macam haram jadah.. bila nak bayar boleh pulak dia cakap tiket aku dah disambar semasa aku layari halaman.

Screen Shot 2013-01-09 at 12.23.09 AM

Boleh pulak macam tu kan? bila dah ada customer dah dapat harga tu at least dia kenalah bagi priority. Sebab tinggal nak bayar je pun.. lagi aku bayar CASH bukan pakai kad pun.. So hampir 10 kali aku try booking sama je ralat yang keluar. Bagi aku Program Integrasi 1Malaysia bersama AirAsia ni GAGAL. Bagi aku lah.. sebab aku gagal dapatkan tiket free tu.. Tak apalah tak ada rezeki orang kata.. maybe lepas ni ada lagi kot. harap PM take action lah tengok sambutan hangat tak kan tak boleh buat lagi tiket FREE kan.. at least bagi semua rakyat Malaysia merasa naik kapal terbang..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Macam Puii

  1. leen her says:

    hmm..knapa xtukar tarikh?sy wat 3x..1st..flight time xlogik..xkan la sampai kat destinasi da mlm n blk uma pagi buta kn??hehe..kali kdua..timing cantik..tp masa nk bayar..tiba2 ckp da penuh..mayb masa tu sy thegeh2..sbb da isi..baru prasan xnak baggage..last isi laju..alhamdulilah dapat..tukar tarikh..n dpt masa yg ok-ok la..alhamdulilah..10 000 xbyk..kira rzeki la sapa dpt tu kn?xdpt ley cube lain kali..airasia kan slalu bg free seat..nnfollow me..nherdiaryoflife.blogspot.com

  2. ian says:

    actually, 10,000 bahagi 2 sebab seorang mesti amik tiket pergi balik so ada 5000 je org yang boleh dapat tiket free. malas aku nak cakap pe lagi. orang yang ada internet je la ada kelebihan dapat book. bagi aku tiket integrasi 1 malaysia ni FAIL.

  3. Daddy Zuki says:

    salam zaid..dah lama abe x naik air asia..tiket mcm murah giler tp byk hidden fees..so pls be careful..nhttp://jukdin.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *