Aku Insan Biasa

20130101-083159.jpg

Tahun Baru 2013 Melompat Lebih Tinggi

dalam Diriku oleh


20130101-083159.jpg


Yey ini adalah entry blog pertama di tahun 2013. Macam mana sambutan tahun baru korang malam tadi? Aku tak sambut pun sebab malam tadi kena kerja sekarang baru balik rumah. So sementara nak dapat mood tidur ni aku tulis la sikit kat blog ni. Ni pun update guna iphone je sambil baring-baring haha.

Tahun 2013 ni aku nak melompat lebih tinggi macam dalam gambar tuh. Maksud melompat lebih tinggi tu, tahun ni nak kikis segala sifat buruk yang ada dalam badan ni. Melompat lebih tinggi untuk mencapai kejayaan tak kira lah dalam pekerjaan ke dalam meningkatkan keimanan ke. Semua tu akan terlaksana pada tahun 2013 ini, Insya Allah..

Selain tu aku Nak melompat lebih tinggi supaya ketinggian aku naik sikit tahun ni. Ehh boleh lagi ke? Sebab aku ni pendek kalau tinggi sikit mesti kacak kan haha.. Melawak je..

Apa-apa pun tahun 2013 ni akan ku lompat lebih tinggi dalam apa jua situasi. Jom main lompat lompat..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas