Orang Kajang Memang Terbaik!

Kolagen Mentah : Rumpai Laut

dalam Macam-Macam oleh
66453_10200196445378905_1139291266_n
Today wanna try this collagen product.. #instaplace #instaplaceapp #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #instadaily #photo #instacool #instapic #picture #pic @instaplaceapp #place #earth #world #malaysia #cherasselangor #kolagenmentahrumpailaut #day

como agrandar el pené con cirugia

par söker man i Kongahälla Bungkusan yang diorder dah sampai hari ni merupakan seplastik Kolagen Mentah Rumpai Laut. Saja nak try makan kolagen rumpai laut pulak untuk menambah kesihatan tubuh badan dan menambah tenaga dalaman. Cewah macam orang dah kawin pulak nak tambah tenaga dalaman. Sebenarnya produk ni orang tersayang yang bagi, dia suruh makan dan amalkan setiap hari untuk aku kekal sihat dan cerdas. Yelah orang macam aku yang kerja tiap-tiap hari ni tanpa kenal erti penat lelah ni mestilah sentiasa cergas. Kalau tak layu je muka.

mann søker kvinne i Narvik Masa dapat je produk ni aku terus Google tengok apa sebenarnya khasiat Kolagen Mentah Rumpai Laut ni. Sebenarnya rumpai laut ni banyak khasiat dia seperti mengandungi 10 kali lebih tinggi kolagen daripada sirip ikan yu dan bersamaan 2 keping sarang burung layang-layang. Ianya juga merupakan sumber nutrisi penting untuk kesihatan dalaman dan kulit. Selain tu kolagen rumpai laut ni mengandungi kalsium, antioksida, vitamin A, protein, Omega 3 dan Omega 6 serta iodine yang tinggi.

làm thế nào để ngực nở man söker kvinna i Halmstad KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN ASLI:

  • -Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon
  • -Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
  • -Memejalkan payudara, otot dan punggung
  • -Menyihatkan rambut dan kuku
  • -Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kalenjar tiroid
  • -Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
  • -Mengurangi selulit
  • -Memberi tenaga
  • -Melancarkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang
  • -Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
  • -Meningkatkan sel rawan, ligamen dan otot
  • -Merawat penyakit gout
  • -Mencegah kanser/tumor
  • -Menurunkan tekanan darah tinggi
  • -Meningkatkan fungsi penghadaman/pencernaan, merawat gastrik
  • -Anti bakteria/kulat
  • -Merawat anemia
  • -Menurunkan tahap kolesterol dalam tubuh
  • -Menyerap lebihan garam dalam tubuh (lumpuh)
  • -Melicin, menegang, dan menghaluskan kulit
  • -Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
  • -Merangsang penghasilan sel2 baru kulit, menyembuhkan luka
  • -Menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis)
  • -Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas
  • -Menberikan rasa kekenyangan (diet)
  • -Memelihara usus kecil (mengelakkan sembelit/buasir)

Sumber : Google.com.my

Ok banyak juga yek khasiat rumpai laut ni.. ok hari ni jugak nak try.. nak tengok macam mana ok ke tak produk ni.. btw aku tak jual ye produk ni jadi jangan tanya aku harga dia berapa.. kalau korang nak beli boleh tanya kat awek aku..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas