Selamat Pengantin Baru

20121215-183211.jpg

Selamat sudah majlis perkahwinan sepupu aku tadi. Meriah majlisnya, aku pula penanggah ngelat tadi. Ye lah nak tolong pun semua dah lengkap sebab pihak catering pun dah sediakan pelayan jadi dapatlah ngelat nak buat kerja haha.

Apa-apa pun entry ringkas ni dibuat sebab nak buat ucapan istimewa buat sepupu aku Along dan pasangannya. Selamat pengantin baru dan Semoga kekal bahagia ke akhir hayat dan mendapat zuriat yang ramai.

Gambar menggunakan kamera iPhone3gs.

20121215-183229.jpg

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Selamat Pengantin Baru

  1. eyriqazz says:

    bila pula turn bro?tak sabar nak makan nasi minyak ni bro….

  2. Very descriptive blog, I liked that bit. Will there be a
    part 2?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *