Orang Kajang Memang Terbaik!

Selamat Pengantin Baru

dalam Macam-Macam oleh

dating a team magma grunt 20121215-183211.jpg

dating chat Selamat sudah majlis perkahwinan sepupu aku tadi. Meriah majlisnya, aku pula penanggah ngelat tadi. Ye lah nak tolong pun semua dah lengkap sebab pihak catering pun dah sediakan pelayan jadi dapatlah ngelat nak buat kerja haha.

site de rencontre japonaise Apa-apa pun entry ringkas ni dibuat sebab nak buat ucapan istimewa buat sepupu aku Along dan pasangannya. Selamat pengantin baru dan Semoga kekal bahagia ke akhir hayat dan mendapat zuriat yang ramai.

houston dating service Gambar menggunakan kamera iPhone3gs.

netdating erfaringer 20121215-183229.jpg

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas