Oppa Minum Tongkat Ali Bukan Kerana Nafsu Batin

20121214-214023.jpg

Pelik la kenapa bila aku beli air tongkat ali mesti ada yang tegur cakap aku minum sebab nak tambah tenaga batin. Pelik jugak diorang tak kan tak tahu aku ni masih bujang suci lagi. Dengan siapa pulak lah aku nak curahkan batin ni kan..

Memang tak dinafikan ada yang cakap kalau minum air tongkat ali ni boleh tingkatkan nafsu seks. Tapi tu mungkin untuk orang yang dah berkahwin je la. Orang macam aku yang bujang telajak ni minum sebab tak nak mengantuk. Seriusly aku memang suka minum tongkat ali kalau nak drive jauh. Mata boleh jadi segar bugar, kalau time bekerja pun aku selalu minum supaya sentiasa cergas.

So kesimpulannya minum tongkat ali bukanlah buatkan oppa bernafsu lebih. Tapi cuma untuk kecergasan diri je okey..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *