Oppa.. Oppa..

Member aku semua dah bengang dengan aku asik-asik post kat FB pasal cerita Korea. Maaflah bukan sengaja tapi tak tersengaja post. Sekarang ni aku dah tahap 100% gian dengan cerita-ceriti Korea ni. Lepas satu drama ke satu drama.. dah la setiap drama tu hampai 16-20 episode. Sekarang ni aku tengah melayan drama May Queen, baru sampai episode 27 dan kalau tak silap aku kesemuanya ada 38 episode.

Aduhai tahu tak sebab melayan cerita Korea ni hampir semua kerja aku kucar-kacir. Tidur pun pegang ipad, dalam toilet pun pegang iphone. Haha ok janganlah marah aku kerana aku gian ye.

Seriously sebelum ni aku bukanlah seorang oppa yang kaki drama Korea ni. Tapi ntah la sejak dua menjak ni lain macam pulak perangai. Biarlah orang nak cakap apa pun janji aku happy. Untuk pengetahuan korang semua, tengok drama kat internet ni pun salah satu ubat atau penawar penyakit darah tinggi. Sebab kita akan jadi releks dan tenang lagi-lagi kalau tengok cerita cinta, tul tak?.. haha tu pendapat aku je..

So kepada mereka yang kaki drama korea tu meh la share dengan aku cerita apa lagi yang best.. boleh aku layan nanti 🙂

PS : Mari layan cerita May Queen disini

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Oppa.. Oppa..

  1. fazrol says:

    Lama aku tak layan cite korea bro…
    Nanti nak start balk la… ha ha…

  2. hanaz says:

    zaid,sama la.dh addidcted.kadg2 jumaat sabtu sampai leh tgk semua episod.gile2.

  3. Ladfe Amir says:

    saya tak minat ngan cite korea ni tp tak dinafikan ada drama n filem korea yg bagus2

  4. JMR says:

    jgn pasni dress up mcm k-pop dh le..hehehe

  5. For latest news you have to visit internet and on world-wide-web I found this website as a finest web site for
    hottest updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *