Orang Kajang Memang Terbaik!

Oppa.. Oppa..

dalam Diriku oleh

free dating site for married Member aku semua dah bengang dengan aku asik-asik post kat FB pasal cerita Korea. Maaflah bukan sengaja tapi tak tersengaja post. Sekarang ni aku dah tahap 100% gian dengan cerita-ceriti Korea ni. Lepas satu drama ke satu drama.. dah la setiap drama tu hampai 16-20 episode. Sekarang ni aku tengah melayan drama May Queen, baru sampai episode 27 dan kalau tak silap aku kesemuanya ada 38 episode.

online dating germany Aduhai tahu tak sebab melayan cerita Korea ni hampir semua kerja aku kucar-kacir. Tidur pun pegang ipad, dalam toilet pun pegang iphone. Haha ok janganlah marah aku kerana aku gian ye.

par søger par I Midtjylland

dejtingsajt gratis Seriously sebelum ni aku bukanlah seorang oppa yang kaki drama Korea ni. Tapi ntah la sejak dua menjak ni lain macam pulak perangai. Biarlah orang nak cakap apa pun janji aku happy. Untuk pengetahuan korang semua, tengok drama kat internet ni pun salah satu ubat atau penawar penyakit darah tinggi. Sebab kita akan jadi releks dan tenang lagi-lagi kalau tengok cerita cinta, tul tak?.. haha tu pendapat aku je..

femme cherche homme a Morsang-sur-Orge So kepada mereka yang kaki drama korea tu meh la share dengan aku cerita apa lagi yang best.. boleh aku layan nanti 🙂

PS : Mari layan cerita May Queen disini

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas