Orang Kajang Memang Terbaik!

Seronok BBQ Bersama Keluarga

dalam Percutian oleh

meilleurs site de rencontre 2017

russian wife finder Bila berkumpul satu keluarga memanglah seronok lebih-lebih lagi kalau dapat keluarga yang sporting dan peramah. Siapa yang masuk dalam keluarga Halimah sure akan sentiasa happy selalu. Kali ini dapat berkumpul ramai-ramai dan tinggal kat homestay di Melaka. Memang dah rancang dari awal untuk buat BBQ disini. Jadi bahan-bahan untuk buat BBQ serta lauk pauk dah bincang awal-awal. Menu yang kami bakar malam tu Ikan, Kerang, Udang, Kepah dan Otak-otak.

gratis daten app

free dating site apps Sesi bakar arang.. haha biasalah kami semua bukan pro.. dapat tempat panggang pun kecik je.. ok la kan.. belajar berdikari haha.. sepupu sepapat semua rajin nak menolong jadi aku jadi mando je lah haha..

the best affair websites

Mak aku pun nak bergambar gak haha.. kipas mak jangan sampai hangus..

Kerang, kepah, lala, semua ada.. bakar semuanya.. ngeehhh..

Ikan, Ayam Bakar…

Not much to say .. but my family is the best family in the world.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas