Azam Tahun 2013 – Nak Kaya Macam Tan Sri Tony Fernandes

Set dalam minda.. azam tahun 2013 nanti nak cari duit banyak-banyak.. nak beli rumah nak kawin cepat haha boleh?.. kalau tak dapat semua tu tak apa.. tapi nak jadi kaya macam Tan Sri Tony Fernandes.. boleh? ok ok kalau tak boleh gak aku nak jadi diri aku sendiri.. buat apa yang aku suka dan nak banyak pergi melancong dalam dan luar negara.. boleh?.. kalau tak boleh gak.. aku nak perbaiki diri sendiri segala kelemahan yang ada… insya Allah boleh kot yang ni.. Ringkaskan entry blog ni.. apa-apa pun tiap tahun aku akan terus berazam.. sebab ini salah satu batu loncatan untuk aku berjaya dikemudian hari..

PS : Nah Kalender Tahun 2013 termasuk Cuti Umum 2013 Malaysia..

Download PDF : kalender-kuda-2013 || kredit : chromosome.wordpress.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Azam Tahun 2013 – Nak Kaya Macam Tan Sri Tony Fernandes

  1. Boleh!

    Work for it man 🙂

    Cheers

  2. Mohd Zaid says:

    sabree hussin > thanks bro.. usaha tangga kejayaan kan..

  3. Feeq says:

    Set your mind set “I can” and you will success. Keep it up bro 🙂

  4. Mohd Zaid says:

    Feeq > thanks feeq.. nak jadi macam u juga.. usahawan berjaya 🙂

  5. azriMy says:

    goodluck bro 😀

  6. Mohd Zaid says:

    azriMy > thanks bro..

  7. Ladfe Amir says:

    usaha dan doa perlu seiringan utk berjaya menjadi kaya. jangan lupa juga dgn amal kebaikan seperti sedekah dan mengeratkan siratulrahim

  8. eyriqazz says:

    good luck bro..InsyaAllah, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan…

  9. fazrol says:

    good luck bro…
    InsyaALLAH…

    Aku azam tahun 2013.. nak kawin lagi satu.. ha ha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *