Orang Kajang Memang Terbaik!

Azam Tahun 2013 – Nak Kaya Macam Tan Sri Tony Fernandes

dalam Diriku oleh

kontaktannonse for kristne

black professional singles Set dalam minda.. azam tahun 2013 nanti nak cari duit banyak-banyak.. nak beli rumah nak kawin cepat haha boleh?.. kalau tak dapat semua tu tak apa.. tapi nak jadi kaya macam man söker man i Söderköping Tan Sri Tony Fernandes.. boleh? ok ok kalau tak boleh gak aku nak jadi diri aku sendiri.. buat apa yang aku suka dan nak banyak pergi melancong dalam dan luar negara.. boleh?.. kalau tak boleh gak.. aku nak perbaiki diri sendiri segala kelemahan yang ada… insya Allah boleh kot yang ni.. Ringkaskan entry blog ni.. apa-apa pun tiap tahun aku akan terus berazam.. sebab ini salah satu batu loncatan untuk aku berjaya dikemudian hari..

milano incontri personali PS : Nah Kalender Tahun 2013 termasuk Cuti Umum 2013 Malaysia..

pretty woman russian dating Download PDF : kalender-kuda-2013 || kredit : chromosome.wordpress.com

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

9 Comments

  1. usaha dan doa perlu seiringan utk berjaya menjadi kaya. jangan lupa juga dgn amal kebaikan seperti sedekah dan mengeratkan siratulrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas