Keywords Durian Crepe Menjadi Perhatian Ramai

Rupanya Durian Crepe memang menjadi bualan ramai sejak dua menjak ni.. fenomena Durian Crepe ni aku tak pastila pula start bila tapi aku sendiri pun terpengaruh dengan gambar kawan-kawan yang di upload kat Facebook lantas aku pun nak cuba sendiri buat Durian Crepe ni.. hari ni bila aku tengok analytic Keywords kat dashboard Nuffnang hampir semua carian yang masuk adalah mereka yang mencari resepi dan cara pembuatan Durian Crepe ni.

Oh hooo… tak sangka plak ada juga sudi masuk blog aku kan.. huhu try la buat Durian Crepe tu.. memang sedap gilerr.. lagilah sekarang musim senang nak dapat durian jadi tak ada alasan untuk tidak membuatnya..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Keywords Durian Crepe Menjadi Perhatian Ramai

  1. UpProfits says:

    Sedap ke durian crepe tuh? ada jual kat ner?

  2. Blog Sensasi says:

    wow crepe durian baru je dengar namanya dari facebook tp dah ada jurujual kat fb benda nih..laku sangat katanya

  3. kak ina kl says:

    memang tengah jadi fenomenalah skrg ni

  4. Syarih says:

    tak pernah rasa lagi ..nampak sedap je…nanti ada peluang nak try..

  5. betul2 sedap ke ni ish

  6. Mohd Zaid says:

    UpProfits > sedap bro.. saya buat sendiri je.. kalau yg belinya tak pasti la bro

  7. Mohd Zaid says:

    Blog Sensasi > sekarang memang laku durian crepe ni bro..

  8. Mohd Zaid says:

    kak ina kl > tu la kak.. tapi zaid dan mak buat tak sesedap akak buat hehe.. kena belajar ngan akak lagi ni…

  9. Mohd Zaid says:

    Syarih > memang sedap bro.. kalau ada masa try la ye..

  10. Mohd Zaid says:

    sabree hussin > kalau buat sendiri baru tau sedap ke tak bro.. kalau beli tu tak pasti la rasanya cam ne..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *