Adakah Ini Proses Diet Dan Makanan Berkhasiat?

Gonjrennnggg tul.. Proses Diet Dengan Makan Makanan Berkhasiat la sangaaatttt… semalam aku pergi 1 Utama tengok wayang cerita Rise of the Guardian 3d (thanks tu Nuffnang) , tapi sebelum wayang start aku pi makan dulu isi perut kat Pepper Lunch. Memang terbaik.. aku memang suka makan kat Pepper Lunch sebab makanan dia best. So nak tanya lah.. adakah ini makanan berkhasiat untuk berdiet? kalau tidak sila bagi tahu saya ye sebab apa… sebab saya dalam proses diet dan makan makanan seimbang.. TQ

PS : kan best kalau Pepper Lunch ada kat ofis aku.. tiap-tiap hari gi makan situ..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Adakah Ini Proses Diet Dan Makanan Berkhasiat?

  1. topo says:

    perghhh terliur tengok ~.~

  2. matjoe says:

    ok jer. cuma jangan bantai 2 menu sekaligus sudah laa

  3. Selamba says:

    Sedap kot.. bak sikit hihihi

  4. Mohd Zaid says:

    topo > hehe makan jgn tak makan ..

  5. Mohd Zaid says:

    matjoe > baik bro.. saya akan ikut nasihat bro.. thanks 🙂

  6. Mohd Zaid says:

    Selamba > meh la ambik.. haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *