Orang Kajang Memang Terbaik!

Tips Elak Lupa Tempat Letak Kereta

dalam Tips oleh

free teen sites

20121119-184826.jpg

datingsider svindel

hvilken datingside skal man vælge Tentu korang pernah kehilangan kenderaan di dalam bangunan pusat membeli belah kan? Macam aku juga yang jenis pelupa ni kekadang sampai hilang akal mencari kereta sendiri.

sito di incontro gratuito Sebagai contoh aku pernah parking kereta kat bangunan yang besar dan setiap tingkat hampir sama je situasinya. Pernah sekali aku sampai ingat kereta aku dah kena curi tapi bila check cctv kat bangunan tu rupanya aku tersalah tingkat.

reputable online dating sites Cara yang paling mudah aku buat sekarang adalah lepas je parking kereta terus aku ambil gambar. Bangunan di Malaysia ni rasanya semua ada diorang letak nombor dan level. So mudah je kan lepas parking kereta terus snap gambar pakai smartphone korang.

20121119-185317.jpg

Itulah cara paling mudah. Kalau nak cara lain pun ada boleh download apps yang melambak kat apps store dan banyak juga apps untuk pengguna Android.

Kalau datang dengan aweks boleh juga suruh awekz korang tu berposing sekali macam gambar kat bawah ni. Hoho lepas ni model aku tu mesti minta bayaran la hhaha..

20121119-185645.jpg

Ok itulah je tips nya.. Ok tak mau merepek lagi… Sharing is caring.. Selamat bershopping dan jangan lupa kereta anda.. Chioooww

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Tips Elak Bau Busuk

Tengah hari tadi aku pergi servis kereta kat Proton sebab kereta aku
Kembali Ke Atas