Orang Kajang Memang Terbaik!

Pakej Insentif Pendaftaran & Pembaharuan Syarikat (SSM)

dalam Blog oleh

kvinde søger mand I Hjørring


20121106-211347.jpg
Hari ni aku temankan kawan pergi buat lesen perniagaan di SSM KL Sentral. Nasib baik ada pengalaman buat syarikat sebelum ni so tak lah rasa susah sangat. Orang pun tak ramai sangat jadi segala urusan menjadi mudah dan cepat. Tak sampai satu jam pendaftatan syarikat dapat dibuat disini.

sjekking på nett Tujuan asal nak temankan rakan je sebab aku sendiri dah ada pendaftaran syarikat sendiri. Tapi bila dapat tahu yang sekarang ni SSM sedang buat promosi iaitu hanya RM50 untuk pendaftaran syarikat baru dan juga harga yang sama untuk memperbaharui lesen sedia ada. Jadi peluang macam ni tak boleh la dilepaskan sebab murah giler.

gratis datingsite zonder te betalen Dah la lesen perniagaan aku akan tamat bulan Januari 2013 nanti jadi alang-alang dah sampai sini aku pun terus renew 5 tahun. Dapat harga murah je RM50. So tarikh tamat perniagaan aku sehingga 2018 nanti. Perhhh murah kan? Jadi kalau korang yang berhasrat nak buka perniagaan tu bolehlah daftar sekarang sebab promosi sampai bulan Disember ni je.

gratis chatten met mannen Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk renew syarikat boleh datang mana-mana Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan ambil borang Permohonan Pembaharuan Pendaftaran Perniagaan (Borang A1) di kaunter, borang ni percuma dan cuma perlu bayar RM50 je untuk renew 5 tahun. Tak perlu lagi bayar proses RM10 kalau nak renew.

indian dating site canada Harap info ni dapat membantu para pengusaha kat luar sana ye.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

  1. untuk mendaftar perniagaan anda di SSM, Kementerian Kewangan dan CIDB saya syorkan pergi laman web ni http://www.daftarsyarikat.biz , diorang tolong buatkan dari a-z , dapat percuma koleksi kertas kerja, senarai badan pembiayaan dibawah agensi kerajaan untuk dihubungi dan contoh template profail syarikat(senang kita tinggal nak key in maklumat je kat dalam profail tu) . kalau pergi sendiri pun boleh cuma tinggal renyah je la nak beratur pastu nama tak lulus kena pergi balik dah satu kerja plak, duit minyak lagi…yang ni saya just melalui facebook je dgn admin dia untuk berinteraksi secara on9…lesen saya sehari je diorangg siapkan. Lepas tu kendian2 kalau ada apa2 yang u all tak faham pasal perniagaan dan ingin bertanyakan maklumat lanjut ada live support di yahoo messenger, skype, facebook dan gmail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas